Instagram

Katrins Snapshots

10 dagar kvar till jag stänger igen det här året. Tycker att jag kört på bra med allt så mina kollegor är mest lättade över att jag ska bort ett tag. Och jobba från en strand i Thailand gör jag lika bra som från ett kontor i Stockholm så det blir grymt. Jag är väldigt nöjd med mina prestationer. På alla plan faktiskt. Nästa torsdag får ni avgöra att jag har vunnit tävlingen mot @philiplailani sporttopen @reebok är grym och snyggt att jag precis märkte att Rambos pass går ut men ni vet! Jag kom på det. Dundra ut till Norrtälje gör ju @bingorimer glatt i veckan. Jag har till och med beställt solskydd @skincity till vistelsen litar inte på Thailand. Måste köpa en ny resväska också. Har inte fått min från kryssningen än. Ok ok sista rycket 2018 börjar nu. @deltagym #deltagym

You Might Also Like