Instagram

Katrins Snapshots

Så allt är perfekt. Så gott som alla kom trots att vi spenderat helgen tillsammans och idag kom även Falke och Alex och @novarimer1. Farmor missar aldrig en tillställning så hon kom även hon. Omtumlad och fortfarande i chock över helgens firande. Farmor påpekade att hon anser att jag byter karlar för ofta. Jag låter det vara okommenterat. Med tanke på att hon var med farfar i drygt 70 år kan jag känna mig besegrad. Sååå… först vill jag skryta över min middag. Jag älskar ju att laga mat det är lika grymt som meditation för mig men att jobba till 15, hämta fyra ungar, komma hem till mat utanför dörren @mathem älskar er väldigt mycket. Sen laga mat till 15 pers och samtidigt rodda kidsen OCH göra polskaläxan med Ringo. Det var inte svinmycket meditation i det men det gick bra. Middagen blev fantastisk som alltid när jag lagar och nu kommer tipset som ni måste ta allvarligt på. Ni köper kokoschipsen @cleaneating.se. Sen kör ni: hackad grönkål, färsk babyspenat, machesallad dela 50, 25, 25. Goda dyra körsbärstomater inte de som smakar vatten. Massor! Dressing: olja, vitvinäger, lite honung, lite dijon, lite grillkrydda @cleaneating.se. Sen häller ni ner kokoschips i skålen och rör om. Magi. Jag lovar er magi. Ba gört. Lita på mig när det kommer till mat. Ställ gärna frågor tänkte ligga med telefonen i handen resten av kvällen. Ska bara göra klart läxan med Ringo asså månaderna på polska. Googla om ni undrar vad vi håller på med det är så sjukt svårt. ”Du kommer tacka mig älskling jag lovar”. Jag låter som en trasig grammofonskiva. Ok CD-skiva var det poppigare? Fast försvann meningen då? En CD- skivar upprepar sig inte väl.. som en iPhone som behöver en omstart kanske? Jag vet inte skit i det. Jag finns här. Ha ha för frågor alltså. Behöver jag sätta sponsrat på det här? Jag gör det Skatteverket är om möjligt ännu mer på hugget än lisorna. Galna är de. Allesammans!

You Might Also Like

  • effektiv viktnedgång
    10 december, 2018 at 22:10

    Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

    [email protected]