Instagram

Katrins Snapshots

En väldigt lyckad resa har äntligen sitt slut. Jag vill hem till mina barn! Tre dagar sen jag träffade dem det känns som tre månader. Ett dygn till sen ska jag pussa ihjäl dem. Fast det är bara Ringo som vill pussa och krama mamma de andra är ointresserade av sånt. Jag tar dem med våld. Som sagt, en bra resa. Jag har produktion, distribution, reklam, influensers – tänk att Kim K ääääälskar min granola! Ett inlägg hos henne en miljon dollar… Jag har inte allt det där klart men på G. Jag har inte Kim på G det var skoj. Måste fortfarande till amazon. Är det inte nån som har nån ingång på amazon New Jersey?! Så mötte jag Lena och Håkan på FIKA @fikanewyork , vilken fantastisk resa de gjort! Ljuvliga produkter, mysiga (18!) FIKOR i stan, godaste proteinbaren jag ätit i mitt liv. Håkan, vilken stjärna! gör allt själv. Just det ni ska få två restauranger i NY som ni inte bör missa om ni ska hit. Buddakan och Essex and beauty. Okej en liten löprunda sen flygplatsen. Swisha Alina ska jag göra också. Killarna ska åka skridskor idag. Igår bakade de lussebullar och Alina har lärt Falke att säga gurka. Alina jag vet att jag tjatar men du är bäst! Alina hittade jag via myNanny det tjatar jag också om men jag vill bara hjälpa er till ett lite mer perfekt liv! Ok, ciao.

You Might Also Like