Instagram

Katrins Snapshots

Väldigt trött men väldigt nöjd la jag mig i soffan nu. Grymt möte i Helsinki, finnar passar mig! Mötte en så underhållande man idag. ”Jag är mig själv vill jag ha röda skor så har jag det!” Har nog aldrig sett så många attiraljer på en man i sextioårsåldern. Men jag gick hem, de gillar mig och framför allt mina produkter så Finland känns på G. Nästa revidering i april så gott om tid att planera allt. Någon som jobbar med influencer marketing i Helsingfors så kontakta mig gärna! Det var kul också när han sa ” Jag skulle kunna ha möte med dig länge länge, bolla kreativa idéer och sen är du ju precis inte en plåga att se på”, ha ha ha jag älskar det! Skulle aldrig ske i Sverige. Vissa hade kanske tagit det som opassande, manschauvinistiskt och kränkande. Jag tog det som en komplimang. Vem vill inte uppfattas som smart och snygg liksom?! En sjuk sak också. 60% av biljetterna är köpa till Intiman den 15:e mars. Samma dag vi släppte dem. Ska jag äntligen få hybris någon gång i mitt liv så är det fan nu. Kommer inte hända. Godnatt vänner. Jag ska se lite på Love Actually nu. Otippat, va?

You Might Also Like