Instagram

Katrins Snapshots

Julen är förstörd. Det var en jäääävligt viktig sak med den här dagen och det var att vi inte under några som helst omständigheter fick förlora en match mot min lillasyster @advokatfirmanz. Det fick bara inte hända. Det hände. Jag kan fortfarande inte förstå att det hänt. Hände det verkligen? Har turneringen varit? Det kan inte vara möjligt. En lillasyster ska aldrig få vinna mot en storasyster det blir liksom alldeles för mycket att trackas för i en sån situation. Fan att det hände. Måste nog blocka henne nu för njutningen i hennes bedrift har inget stopp. Jävla skit. Det är så sjukt att det hände. Jag får nog boka tid hos psykologen för att ta mig igenom det här. Okej, så vi vann alltså inte turneringen men vi spelade bra. Vad spelar det för roll att vi spelade bra när vi inte vann jag bara undrar? Asså jag är inte så arg som jag låter men ganska arg är jag.

You Might Also Like