Instagram

Katrins Snapshots

Imponerad över att jag la ut det där inlägget utan stavfel i natt, ännu mer imponerad över att jag mot alla odds ändå lyckades ta mig upp på baren. Jag ska avslöja för som inte försökt sig på att dansa på en bardisk att det är skitläskigt och att jag inte ramlade och vaknade upp i gips ställer jag mig allra ödmjukast till. Högt upp, smaaal hal skiva, äe inget att rekommendera! Hur kunde en lugn tjejmiddag på Coco Carmen sluta i sån fest men vet ni vad?! Alla är ute igen. Det är som att gå ut när man var 20. Exakt samma människor fast lite mer taggade. Som att folk suttit inne (småbarnsåren) och nu kommit ut. Folk är galna det är inte bara jag. Det är bara jag som delar med mig! Å syrran då… orka. Nu har hon blivit så kaxig så nu, nej men alltså varenda jävel skulle snacka padel-matchen med mig. ”Glöm inte skriva att du är en looser”, sa hon och gjorde ett L i pannan. ”Och säg till om jag ska fixa bord åt dig på Ciccios, så löser jag det”. Vid 40 verkar hon köra nån form av payback för livet, kul ändå! Och jag fick inget bord på Ciccios. Jag måste jobba som fan på min image. Jobba jobba! Så jävla kul kväll.. jag önskar jag kunde berätta allt men det går inte. Men kul. Väldigt kul allt samman.

You Might Also Like

 • Strong Mama
  8 december, 2018 at 13:17

  Men shit vad lika ni är.
  Härligt att du hade det så bra och det måste vara svinskoj att alla är ute igen 😀 😀
  Trevlig helg.

 • effektiv viktnedgång
  8 december, 2018 at 15:40

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  [email protected]