Instagram

Katrins Snapshots

Igår hade vi personalfest. Förra året tog jag med gänget på Spa, året innan var jag höggravid så i år skulle det festas. Jag bokade ett bord på Punk Royal och det kan jag ju varna andra arbetsgivare från att göra. Det är nämligen omöjligt att inte bli plakat packad där. Om man har lite öppet sinne vill säga. Och kollegor som hetsar att man ska ta hela vodkaglaset och absolut inte dela upp. Tur för mig att alla blev lika fulla åtminstone. Fantastisk mat och alla alkoholsorter som existerar ingår i menyn man bokar som heter ”överkörning”. Borde jag inte ha reagerat på överkörning när jag fick bokningsbekräftelsen? Eller var det total överkörning det stod? Väldigt kul och udda ställe… har ett svagt minne av att jag fick en ögonbindel, blev ombedd att gapa och sen sprit i munnen. Med chokladsås typ. A nästa år blir det stuga i fjällen eller julbak hemma hos mig. Tycker ni att det är okej att chefen super ner sig på julbordet? Jag bara undrar. Skulle verkligen uppskatta om ni bara kunde skriva ”självklart” och ”helt okej” och såna saker.

You Might Also Like

 • Eva
  6 december, 2018 at 19:07

  Nej inte ok!

 • Annika
  6 december, 2018 at 19:57

  Självklart! Litet företag, alla känner varandra. Överkörning nästa!

 • Anne-Lee
  6 december, 2018 at 21:22

  Nja, jag hade nog inte riktigt känner mig bekväm med det, det hade inte känns som om man hade haft så mycket väl precis.

 • Charlotte
  7 december, 2018 at 00:12

  Helt ok kram Charlotte

 • Cissi
  7 december, 2018 at 08:36

  Näpp, chefen ska vara den som är nyktrast, tycker jag.