Instagram Okategoriserade

Katrins Snapshots

Grymt planeringsmöte för Relationspodden turnén. Tur att både jag och Bingo har alldeles för mycket energi än vad som får en vanlig människa att gå runt för det gör att vi kan köra dubbla uppsättningar både i Stockholm och Göteborg. Nu är Stockholm spikat så ni har en helt ny Intima att fylla om ni missade chansen! (Sista bilden för schema) Den enda motgången jag haft idag är att jag inte lyckades göra en snabb affär med Sixten. Det var kärlek vid första ögonkastet, som ni ser. Han kan springa med mig och han luktar mumma och hårar inte. 500 000 ska hon ha för honom. Fan, det är lite saftigt men jag har inte helt släppt tanken. Sixten… han fyllde hela min kropp med kärlek jag skulle ju älska ihjäl honom. Måste överlägga. På allvar. #länkiprofilen

You Might Also Like