Instagram Okategoriserade

Katrins Snapshots

Jag var med om en så rolig sak. Det hela blev ganska absurt, som att jag spelade Bridget Jones typ. Jag satt på flyget till Helsingfors. Då gjorde jag det man aldrig någonsin gör särskilt när man reser ensam utan barn. Jag välte ut min kaffekopp på mannen bredvid mig. Jag blev så klart helt till mig och började be om ursäkt på svenska och engelska om vart annat. Sa jag att han sov? Nämde jag öronproppar? Om han skvatt? Han skvatt. Inte för kaffet brände honom för jag häller alltid kallt vatten i mitt kaffe men han blev blöt. Halva höger lår och en bra bit upp preciiiiis vid skrevet. Så jag trycker på knappen och ber flygvärdinnan om papper. Fortsätter att ursäkta mig desperat. Till slut säger mannen på finlandssvenska: (Det är sjukt bullrigt i det lilla propellerplanet ”Det går bra jag är på hem.. ” Jag hör inte vad han säger. ”Det går bra jag är på hemlös.” Hör jag honom säga så jag utbrister: ”Herregud är du HEMLÖS?!” ”Jag är på hemlös” Igen utbrister jag ”Är du hemlös jag ska ge dig pengar”, guuuud jag har skrattat så mycket åt det här jag är så dum i huvudet. ”Jag är på HEMRESA!”, nästan skriker han. Ja ja ja precis ja hemresa, han ville vara snäll och visa att kaffefläcken inte var så farlig då han ändå är påväg hem okej okej svinbra. Så kommer värdinnan med servetter som jag sliter ur händerna på henne och börjar pressa mot hans… a men ni fattar. Det var så obeskrivligt roligt när han på sitt gulliga lilla finska vis tar mina händer från hans alldeles-för-nära-skrev och ler. ”Det går bra”, säger han. Sen fick jag sitta där och skämmas en halvtimme. Skrattar fortfarande högt när jag tänker på hela grejen. Hemlös? Skulle en hemlös person ta flyget? Väldigt roligt. Så dumt av mig. Japp det är den riktiga mannen på bilden. Tog en smygbild. Tänkte jag kanske skulle roa er lite med det som hände. Och det gjorde jag, va?!

You Might Also Like