Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag trodde jag skulle kollapsa ett tag. Jag var så trött jävlar i helvete så trött jag var. Knappt sovit inatt med tre barn tre!! som kämpat om vart annat. Ringo ont i örat, Rambo mardrömmar, Falke med jetlag. Jag har inte sovit många halvtimmar inatt. Så inspelning hela dagen vilken kamp! Hoppas det blir bra ändå. Så nu stupade jag. Somnade en halvtimme vaknar såhär ha ha det är så sjukt kul att vakna upp såhär. Som att jag är med i en film typ. Men det finns en person jag vill hylla för att jag är så jävla snygg just nu. Ja men visst sminket är fantastiskt @makeupbymagdalenam och fransarna är magiska @vackraogon men det som gör att mitt ansikte är så jävla awsome är Michelangelos skapelse. TACK Hadde du är helt otroligt jävla grym. Mina kindben är så vackra jag kan stå och stirra på dem i timmar. Ja vet det låter sinnesjukt för många men efter att ha fött tre barn sjunker ansiktet (inte bara det) ihop och att man med några snabba (smärtsamma) nålstick kan göra en sån här förändring är fan helt jävla galet. Gå nu inte till Hadde och köp er mina kindben jag vill ha dem för mig själv. Hadde love u! @doctork.se

You Might Also Like

 • Lovisa
  9 november, 2018 at 18:59

  Så snygg du är! ☺️

 • Avundsjuk.se
  9 november, 2018 at 19:05

  Som en egyptisk drottning!😍🙏

 • Pillerexpressen
  9 november, 2018 at 22:11

  Köp Tramadol, elvanse, Ritalin, Xanax med flera utan recept.

  http://www.pillerexpressen.wordpress.com

 • Sara
  9 november, 2018 at 22:38

  Vilken snygging! Trevlig helg:-) Kram

 • Sats
  10 november, 2018 at 07:40

  Du sjunker ihop pga av åldern,men största boven är fel kost och viktnedgång,dummaste jag hört. Ser mig om till alla flerbarnsföräldrar jag ser och känner, dom flesta ser sunda och fylliga i ansiktet.I fitness världen sprutar många in skit i ansiktet då dom levt på kolhydratfri kost inför tävling. Så ät istället så blir du naturligt vacker, du ser fejk ut nu och hoppas du slipper infektion eller annat.

 • reductil4you
  10 november, 2018 at 15:54

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

 • Ewa
  11 november, 2018 at 12:33

  ????Var??