Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hittar den här underbara filmen i telefonen, den är från i somras när killarna var i parken med Alina vår fantastiska barnflicka. Inser att jag tar mycket för givet i mitt liv. Det liksom flyter på ordnar sig alltid. På den här kryssningen vi var på kunde jag inte lämna in Falke på kids club. Av den enkla anledningen att de som jobbade där var helt ointresserade. De log inte, sträckte inte ut armarna mot honom när vi kom, var helt likgiltiga och uttråkade. Det kände såklart Falke och därför skrek han och klamrade sig fast i min famn, det var omöjligt att lämna honom. Jag tänkte så mycket på Alina och vilket fantastiskt jobb hon gör med mina barn. Så engagerad, intresserad men framför allt kärleksfull och närvarande. #myNanny kan sin sak. Tycker ni kollar med dem först när ni behöver barnpassning. Det är ju en djungel annars och #myNanny kan i alla fall jag gå i god för.

You Might Also Like