Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men ibland tänker jag att jag är lite för hysterisk. För mitt eget bästa. Men det är så sjukt sällan jag är helt ledig en kväll och helt ensam att min hjärna börjar spinna. Bio? Träffa någon? Kolla soffor? Jag har ingen soffa hemma längre måste hitta en soffa tror jag hittade en grym idag… Skaffade ett sim-kort till gulligaste Rambo som önskar sig att kunna ringa från sin telefon i femårspresent. Det ska ha få. Kom hem helt utmattad. Tränade imorse har inte duschat än. Ändå tänkte jag gå på bio när jag var på stan sjukt, ju? Borde städa hemma. Plocka typ. Ja! Gjorde om mitt hår idag. @hannah_ekwall är på semester så passade på att lämna det längre än vanligt, ha ha! Snyggt? För långt? Tack @hairtalkextensions för grymt hår. Jag har även kommit in i färga-gråa-hårstrån-var-femte-vecka-stadiet inte så upplyftande men börjar bli gammal visst. Sitter ensam vid köksbordet och äter gammal mat. En makrill som hade bäst före för nån vecka sen, ägg som är ännu äldre och vörten som är sjukt perfekt med stekta ägg och grillkrydda allt från @cleaneating.se såklart. Åt en gammal kokosyoghurt också. Smakade lite surt men muslin tog över så det blev bra. Ska lägga mig och kolla @lancelothedmangraaf nya program nu. Det blir en bra ”ensamkväll” ändå. Mmmm duschar nog imorgon bitti.

You Might Also Like

  • Bigus Dicus
    7 november, 2018 at 21:19

    Låter som du vill gå ut på stan och ta en drink…

  • Sverigepiller
    25 november, 2018 at 21:24

    sverigepiller.home.blog