Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är helt otroligt gott vårt nya vörtbröd. Det var flera år sen vi hade en vört till jul och det för att det är så svårt att göra ett recept där brödet blir fluffigt, gott, nyttigt och med mycket protein. Nu har vi äntligen lyckats! Ca 10 gram protein i varje skiva (10 skivor på en limpa), distinkt smak av julkryddor med en härlig eftersmak av apelsin. Bästa (dyraste) naturliga sötningen, bara att vräka i sig! Gör nu detta för er skull och blanda inte in mig i det hela. Jag är bara här för att hjälpa er hålla formen och hälsan. Tänker ibland på att Zlatans klädesmärke konkade men jag klarar mig. Det måste ju betyda att jag är sjukt bra ändå. Ingen fara varsågoda. 10% på hela vårt sortiment får ni också. Kod: november10. Missa då inte pepparkaksmuslin för guds skull! @cleaneating.se #länkiprofilen

You Might Also Like