Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hemma. Vidrig flygresa. Falke skrek och härjade så gott som hela resan så där fick jag för att jag hävdar att mina barn aldrig skriker. Fruktansvärt pinsamt var det och jag var maktlös. Så då fick jag känna på det också. Ser att vissa blir upprörda över att jag skrev att det är vuxna som gör att barnen blir tillbakadragna och med dålig självkänsla. Jag står för det men såklart gäller det inta alla jag generaliserar som alltid. Och en sak till jag ser att ni missuppfattar med min text. Jag älskar töntar! Jag var ju ihop med Alex Schulman i sju år han var en supertönt när jag blev kär i honom. Det är ju en definitionsfråga vad man anser vara en tönt. En kille som slåss är ju för någon en tönt medan en annan tycker något annat är töntigt. Det jag ville med mitt förra inlägg var att få igång vuxna människor att ta bort sina barn från luren mer. För jag vet att allt för många försummar sina barn för att de är lata. Så nu slutar vi bråka om allt annat och tar hand om våra barn istället, okej?! Jag måste sova några timmar nu. Inte sovit på ett dygn. Hemsk känsla.

You Might Also Like

 • lilla jag
  5 november, 2018 at 11:04

  Du sluta tyck synd om dig själv bara för att du inte ha sovit på någon dag. Du har det för bra. Därför gnäller du över småsaker. Besök en skola med barn med speciella behov och efter du har gjort det så kan vi ta diskussionen om plattans vara eller icke vara.

 • anonym
  5 november, 2018 at 11:18

  Falke kanske är trött på o bo på ett plan halva livet.:)

 • Katarina Ellesson
  5 november, 2018 at 12:19

  Han fotografen Bingo Rimér verkar vara en en vara en tönt. Flickfotograf, bästis med en porrstjärna är det genom jobbet. Vem vill hålla på sådant? Jaså det var jobbigt på flygresan. Irriterande att vissa inte kan ta in att något är jobbigt förrän man själv har varit med om det.

 • Ikk
  5 november, 2018 at 18:20

  Varför flyger föräldrar med sina typ 2 åringar och yngre? Ungarna njuter ju lika mycket hemma. Själviska?

 • Fia
  5 november, 2018 at 19:50

  Anar jag ett uns avundsjuka…. det finns hur många som helst som skulle vilja leva som dig och Bingo! Ni har en jävla skön inställning till livet tycker jag. Sen tycker jag att du tänker fel i en del avseenden, men vem gör inte det? Dock håller jag med dig helt och fullt gällande detta med skärmanvändandet bland barn. Många av oss är slöa och tycker det är skönt när ungarna håller på med paddan/telefonen. Jag ska oxå bättra mig!!

 • Rickard Rosenblom
  7 november, 2018 at 09:05

  Avdelning åsikter utan insyn.
  Eftersom Katrin har left i en bubbla där alla som spelar datorspel stoppats in i kategorin ”tönt” så måste ju alla uppleva det så?

  Personligen så är jag 35, spelat spel sedans jag fick nintendo 8bitars på release, jag har aldrig varit singel, hade vänner i alla grupperingar ”coola” som ”töntar”, jag har sysslat med all sport som finns, varit i militären, arbetat på 10tal olika ställen och jag spelar fortfarande spel med vänner jorden över.

  Men jag antar att jag är för töntig för att lära mina eventuella barn innebörden av ”måtta”.

 • Sandra
  28 november, 2018 at 20:20

  Gillar dig katrin o skrattar ofta till dina blogginlägg o podden, men jag undrar om du tycker det är dåligt att vara tillbakadragen? Menar du att det är negativt att vara introvert? På vilket sätt?

  Ha det gott