Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har matkoma och är i total chock. Jag har helt glömt bort hur mat med smak smakar. Jag är ju en person som älskar mat, smaker och råvaror. Jag har blivit hjärntvättad och hypnotiserad. Jag är så otroligt tacksam för att @nicolemariamaser skrev till mig och rådde oss att besöka hennes familjs restaurang Phat Boy i Fourt Lauderdale, wow! Vilken smakupplevelse tack. Vi behövde verkligen få äta god mat stackars oss. Tack Nicole! Du anar inte du har räddat oss. Främst våra smaklökar.

You Might Also Like

 • Madde
  4 november, 2018 at 11:24

  Hej Katrin!
  Fullkomligt Älskar alla dina produkter! Men vet du?! Du borde göra nyttig glass också 😀

  Kram Madde

 • Reductil4you
  4 november, 2018 at 13:51

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.
  [email protected]