Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Aaaa imorgon bitti ska vi av färjan! Jag ska dela med mig av de tre roligaste stunderna på resan. 1. När vi står i hissen och ett gäng amerikaner dividerar om det är bäst att ha på eller av flight mode för att få bäst wi-fi. Bingo flikar in för att meddela dem om att vi inte är på ett flyg utan på en båt. De fattar absolut inte att han skojar så går till attack. Det var väldigt underhållande. 2. När Bingo berättar för en taxichaufför om vår relation. ”Vi fick de här två små gossarna sen reste jag bort ett år. När jag kom tillbaka hade den tredje gossen tillkommit.” Varför är det så kul när folk inte förstår skämt?! 3. Vår PT. Bingo flirtade med henne (på skoj), om att han gärna träffar henne efter arbetstid etc. Hon tyckte så synd om mig. Klappade på mig och gav honom onda blickar. Sen informerade jag henne om att det tagit slut mellan oss för några år sen och att jag skaffat barn med en annan man och då bytte hon raskt sida. Gav mig hatiska blickar och ömkade Bingo. Kanske svårt att återberätta men jävlar så roligt. Sista kvällen avslutas med att Bingo (världens mest toleranta människa) får ett psykbryt på den bästa kocken på båten och jag flikar in att vi inte kommer att betala för den fruktansvärda femrättersmeny vi blev serverade på chefs table. Färjan får en överstruken geting från mig. Resan får toppbetyg. Tur att vi har så kul tillsammans och tur att vi kan skratta oss igenom allt. Aldrig mer en kryssning för min del. Jag har sagt det förr, jag säger det igen. Thailand. De kan sin sak. Bild nr två är så fin. När älskade Puma lär Ringo hur man tar en våg. Bild nr 3 är på den finaste människan i världen.

You Might Also Like

 • P
  3 november, 2018 at 14:18

  Fast dom bilderna har du ju inte lagt ut?

 • Katarina Ellesson
  3 november, 2018 at 16:32

  Tänkte innan jag läste inlägget att det kommer stå: ”aldrig mer kryssning”.

 • Bigus Dicus
  4 november, 2018 at 08:50

  Ha ha ha,
  Asså jag säger bara fiasko.
  Vad tror ni när ni lägger 25 000 USD på en kryssning för hela familjen?

  Med den budgeten kan man inte förvänta sig annat än rednecks, dålig mat och service, kreti och pleti.

  Själv tar jag familjen med följande rederi:
  http://Www.ritzcarltonyachtcollection.com

  RCYC besviker en aldrig och familjen är helnöjd…

  Lycka till med näste kryssning. Det är fantastiskt om man väljer rätt leverantör som alltid…

  Mvh,

  Bigus Dicus

 • Reductil4you
  4 november, 2018 at 13:51

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

 • malin
  5 november, 2018 at 00:33

  alltså tack min amerikanska svärmor vill att vi ska åka på kryssning har 3 barn.. 4, 10 och 13, jag har alltid skyllt på att jag är ”sjösjuk” Började nästan ångra mig när jag såg dina stories i början. Men jag förstår precis, det blir INGEN kryssning för mig. TACK ❤️