Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Han är så rolig den här lilla minimänniskan. Domderar, pekar, nickar, han lyckas fan få allt han vill utan att kunna säga ett ord. Hans temperament är det sjukaste jag varit med om. Värre än mitt, aldrig mött nåt liknande. Skriker i vredesutbrott en sekunden, spexar som en begåvad ståuppare andra. Apropå vredesutbrott fick jag ett idag. De låter inte Ringo surfa för han är en centimeter kortare än deras fucking regulation. ”Safety first safety first” ett jävla tjat. Då har jag två argument: 1. Jag är hans mamma kan jag få bestämma om min son (som är grym på surfsimulatorn) får köra eller inte? Kan jag få ta det på mitt ansvar? Nej, det får jag inte för i USA är de besatta av sina regler och för robotstyrda för att få använda sin hjärna. 2. Hur kan de inte ha en maxgräns för vad man får väga på aktiviteterna? Brädan har inte en chans att hålla sig på vattnet när de smälllfeta amerikanerna ska envisas med att kravla sig på. Och där står Ringo vid repet. Han skulle kunna jobba som instruktör på det där stället men de vägrar låta honom köra. För de har regler att följa. Regler som är så jävla idiotiska. Jag tänker på barn i Ringos skola som är 10 år och kortare än Ringo. Fatta va sjukt? Grunda regler på längd. Vikt spelar ingen roll inte heller ålder eller erfarenhet. Endast längd är vad man går på. JÄVLA IDIOTER ni kan ju haja mitt utbrott idag. På manager efter manager. Det var länge sen jag förolämpade vuxna män så hårt. Hatar dem. När vi skulle somna idag bad Ringo mig googla hur mycket man växer och hur fort. ”Kolla, Katrin jag kanske hinner växa en centimeter innan vi ska gå av båten”, sa han. Tror att jag kanske ska leta upp den personen som skapat de här reglerna och spotta honom i ansiktet. Ja, det är garanterat en man. Vet ni att de på gymet kallar armhävningar på tå för ”the man way” och på knäna för ”the woman way”. Helt sjukt när jag – en kvinna – gjorde armhävningar på tårna förvirringen var total. Helt sjukt när jag tänker på det i efterhand att jag inte fick böter. Jag bröt ju definitivt mot en regel. Jävla Trump-apor. Hela jävla högen.

You Might Also Like

 • Mia
  30 oktober, 2018 at 07:47

  Du har visst aldrig satt din fot i USA tidigare???
  Dom lyder tydligen inte ms Zytomierszkas minsta vink.

 • G-T
  30 oktober, 2018 at 08:26

  Ja man fattar ju varför de har regler på karuseller för att man kan falla under barriären om man inte är lång nog – det är ju tämligen enkelt att förstå, men det är ju såhär det funkar i USA – händer det nåt så kan du stämma skiten ur dem – därför sätter de reglerna såhär. För att de flesta tioåringar inte har balansen för det.Trist för Ringo. Men så det funkar over there – Ska man åka river-rafting får man fylla i ett helt protokoll där man avsäger sig all rätt om det skulle hända nåt…vet inte om barn ens kan inkluderas på en sån aktivitet heller…

 • nn
  30 oktober, 2018 at 08:46

  Men självklart måste de hålla på regler eftersom ni befinner er ute på havet och en olycka skulle kunna hända, jooo det kan hända! Om ditt barn skulle få tillåtelse ja då skulle ju så klart andra föräldrar också kräva samma sak, det fattar du väl att inte det går, regler är regler och till för att följas. Nej det skulle inte gå att stämma dem om en olycka händer, turister som bor i annat land skulle aldrig lyckas med en stämning.

 • Katarina Ellesson
  30 oktober, 2018 at 13:11

  Men snälla nån, vad sa din son som inte fick surfa? Kan inte min mamma bara bestämma detta. Fattar inte att du blir arg över detta. Du äger inte inte surfversamheten, du får väl finna dig i att du inte kan bestämma så som alla andra föräldrar vars barn inte har längden som krävs. Vad är problemet ? Att du inte får vara undantagen regler. I detta fall verkar det ju bara så meningslöst att bråka om.

 • lillajag
  30 oktober, 2018 at 13:18

  Katrin jag ska berätta något väldigt tråkigt för dig : ”man får inte alltid som man vill”. Livet är tyvärr så besvärligt.

 • lillajag
  30 oktober, 2018 at 13:25

  Kunde de hålla sig för skratt då lilla ettriga fröken Katrin/lilla My gormade och skrek på dem.Kram på dig Katrin.

 • Olle Olsson
  30 oktober, 2018 at 14:13

  Är det säkert att dom inte tappade dig i golvet på BB? / Inga – Märta Nilsson Frideborg.

 • Asta
  30 oktober, 2018 at 14:49

  Mäter de med eller utan skor? Som förälder till korta barn kan jag tipsa om hälinlägg i kork. Finns som 0.5 och 1 cm.

  Dottern blev nekad att åka på legoland för några år sen p g a 4 mm, vi väntade tills de bytt personal, satte in korkinläggen i skorna och vips fick hon åka med någon mm tillgodo.

  Och ja, säkerheten, jag har sagt till barnen att karuseller med 140 cm gräns kommer jag inte fuska med, men när vi pratar småbarnskaruseller där längden ska vara en förtäckt åldersgräns där jag har jag glatt fuskat eftersom de varit 2 år äldre än många som fått åka.

 • Frasse
  30 oktober, 2018 at 16:44

  Stanna i Sverige. Här kanske du kan skrika och svära dig förbi reglerna (snacka förebild, ungarna måste tyckt det var toppen). Leker du dessutom influencer så kanske du kan bidra till att fler tycker det är ok att låta bli att flyga i tid och otid.

 • P
  30 oktober, 2018 at 17:51

  Eller så gjorde hon ett ”roligt” inlägg om hur det kunde bli…
  Ni är så roliga när ni tar allt på blodigt allvar 🙂

 • Jenny
  30 oktober, 2018 at 19:31

  Det sägs ju att man är 1 cm längre på morgonen. Kan ju vara värt att gå dit och testa en gång så tidigt på morgonen som det bara går. 🙂
  Ha det toppen på resan!

 • Lovisa
  31 oktober, 2018 at 08:15

  Ja sök upp och spotta från mig också. Har bott i new york och älskade det men ibland var jag så förbannad på alla dessa jääääävla ”safety regulations”. Skulle studera en termin tex, då var jag tvungen att teckna en extra försäkring för 15 lax, och då hade jag ALLA försäkringar man kan tänka sig. Bara för att jag inte ska stämma skolan om jag råkar halka om det blir halt, eller om jag tog en överdos(…….?????????). Men älskar vissa saker där borta alltså men inte de satans regelgubbarna

 • Slimex
  1 november, 2018 at 14:47

  Äkta Reductil. Minskad aptit och ökad energi.
  [email protected]

 • Belle
  2 november, 2018 at 03:20

  Jag fucking Älskar ditt Temperamentoo !!!!!