Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vem kunde ana?! Så väldigt kul. Vi kom till gymet såg på varandra. Jag har ju kört med @philiplailani i åtta år så jag har liksom inte lärt mig hur man gymar. ”Nä men jag går och springer”, sa jag. ”Jag ställer mig på nån maskin”, sa Nova. Sen frågade jag en förbipasserande och det visar sig att de står som svampar, lediga PT:s på gymet bara plocka och njuta. Inte så konstigt att de är lediga då de ska ha 85 dollar för en timme en person. Jag lackade fullkomligt såklart. ”Are you kidding me? You want 170 dollars to train us for one hour?!”, frustade jag och gestikulerade brett som den temperamentsfulla polski/jewish jag är. ”Yes, mam thats the price”. Så då höjde jag rösten lite till flaxade med armarna lite med höjda ögonbryn så hon ville kanske mest få mig att knipa och gick med på 85 för båda. Bra att lära Nova negotiability också. Det var sjukt kul i alla fall. På väg tillbaka till de andra kom vi på att det är som att leva i Ricki Lake show på den här Waxholmsbåten. Jag kom även på att de där skjutningarna man ser på tv som äger rum i USA. De känns plötsligt helt trovärdiga. Riktigt skruvade människor här. En sak jag vill fråga er om. Vad är grejen med att gå eller åka runt med rör i näsan som går ner till en tank? Jag har sett det i film men aldrig IRL. Har man lungcancer då eller vad är det? Och varför ser man inte det i Sverige?

You Might Also Like

 • Frida
  28 oktober, 2018 at 19:32

  Det är vanligt med syrgas vid KOL som visserligen är en lungsjukdom.

 • Hanna
  28 oktober, 2018 at 22:55

  Kan bero på att du inte har haft någon i din närhet som lidit av lungsjukdom som gör att lungorna inte klarar av att syresätta kroppen bra på egen hand. Jag har haft det i min närhet så jag har sett men de har inte varit ute på stan eller bland folk så mycket iom sin sjukdom som leder till trötthet, obehag av att inte kunna andas som vanligt, otrygghet och oro för att batteriet till apparaten skulle ta slut osv och har då bara varit ute kortare stunder

 • Elle
  29 oktober, 2018 at 10:12

  Olilka lungsjukdomar som lett till nedsatt syreupptagningsförmåga, så man tillför syrgas. Man får syrgasen av en syrgastub som man kan ha med sig, eller av syrgaskonsentrator en apparat man kan ha hemma. Mycket jobbigt för den drabbade, men livsviktigt. Det är ”grejen”. Har sett folk med syrgas på stan i Sverige.

 • Reductil4you
  29 oktober, 2018 at 10:17

  Äkta Reductil. Dämpar aptit och ökar energi. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

 • Sassa mandelbrassa
  29 oktober, 2018 at 10:19

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193

 • Z
  29 oktober, 2018 at 12:58

  Du har tränat i 8 år med din pt, utan synliga muskler? Fan skaffa bättre tränare, skamligt katten!

 • Lovisa
  31 oktober, 2018 at 08:18

  Har alltid trott att de där slangarna är för de är för feta eller ohälsosamma för att andas eller ta upp syre själv. Men vet inte alls