Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Roligt hur man lätt kan få fel uppfattning om en bild. Som att jag står där och njuter av en solnedgång. Minns inte ens att den var där. Falke gallskrek av vrede för att jag med tvång spänt fast honom i vagnen, Ringo tjatande oavbrutet om sina nya skor, Rambo om nåt annat mindre kaos när mästerfotografen plötsligt ser sitt ljus. ”Vänta vänta stopp. In här” ”Du skämtar nu, va?” ”Om jag skämtar? Du kommer tacka mig och be om ursäkt för att du bråkar in, upp på pallen bara gör det, det tar en sekund”. Det tog en sekund. Med kaoset vid sidan togs den här bilden på en sekund. Om jag tackade? Det gjorde jag. Men jag kommer få en suck imorgon då sista orden löd ”Du lägger på ett filter okej”. Men jag har gått igenom alla filter som finns i instagram och den blir liksom inte bättre så jag säger som en true influencer #nofilterneeded

You Might Also Like

 • Anita
  28 oktober, 2018 at 16:38

  Underbart vacker bild! Både på solnedgången och på dig!

 • Camilla @tiobarnsmamman
  28 oktober, 2018 at 18:15

  Ååhh så vacker bild 😍

 • Reductil4you
  29 oktober, 2018 at 10:18

  Äkta Reductil. Dämpar aptit och ökar energi. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

 • Sassa mandelbrassa
  29 oktober, 2018 at 10:19

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193

 • P
  29 oktober, 2018 at 20:11

  Vackert!!!