Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Rambos min när han upptäcker Waxholmsbåten kan ni se @bingorimer han var lätt överraskad. Färjan är… kan inte säga vad jag tycker än jag måste ge den ett dygn till innan jag recenserar. Men som min kära vän @graafmagdalena sa: Det är kul för barnen. Rummet är i alla fall grymt. Och man kan äta här! Falke är i himlen. Och filmen är ju sjukt kul. @innovationlady skrämmer barnen med Katrin – godishäxan. Oki ska sova nu. En lång dag imorgon. Sjukt mycket aktiviteter. Jag kommer mest hänga vid den gula rutschkanan som det verkar. Ska springa runt båten också. De har ett löpspår runt båten hur sjukt? Sjukaste jag hört på länge. Ska spana in det imorgon. Kommer behöva en del löpning för att klara den här resan. På gott och ont.

You Might Also Like