Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En timme i vrålåket från Miami till Fourt Lauderdale, Falke sover, Bingo lär Rambo klockan, Ringo och Nova lyssnar på nåt äntligen lite skärmtid! Det råder lite meningsskiljaktigheter om vad vi kallar den här kryssarn jag säger färja men då tycker @innovationlady att jag nedvärderar båten. Fast det är inte lika saftigt som Rambo som säger Waxholmsbåten. Han kommer få sitt livs chock. En annan kul sak som hände var när jag frågade Ringo om det varit kul att vara smakråd åt Nova i Victoria Secret butiken igår. Han sken upp i ett brett leende och nickade glatt. Sen stannade han i tanken och sa: "En sak som jag inte kan förstå bara. Varför väljer hon trosor i olika färger och mönster? Det är ju ingen som kommer se dem. De är ju under kläderna..?" Det var kul. Annars har vi kubbat längs Ocean drive i trupp med utklädda människor som sprang Halloween halvmara. Just det, sen kittade vi kläder inför Halloween. Kolla Rambo som ska vara Mario man smäller ju av. Ringo ville vara en arg clown. Vad jag, Nova, Bingo och Falke kommer vara får ni se sen men det blir kul kan jag garantera.

You Might Also Like