Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men alltså samma visa varje kväll. Barnen sover jag tänker att jag ska lägga ut en bild och skriva en liten text som summerar dagen. Typ. Varenda kväll ligger jag utan en enda bild. Jag har så gott som lagt bort telefonen och ingen annan delar med sig. Så jävla illa. Skit samma den här hittade jag nu. Ringo tog den jag hörde det hända idag. Bingo kommer bli skitirriterad att jag ”förbrukar” den men så går det när man är fotograf utan att ta bilder till bloggerskan. Falke är frisk. Så jävla frisk är han, full av energi och ett sjukt temperament. Idag var det en servitör som sa ”He’s so cute really looks like you”. “What?! Do you really think he looks like me?”, sviiiinglad blev jag skulle just säga att det var första gången någon sagt så till mig fast istället sa jag ”Are you joking?” Den extremt mörka härliga mannen sprack upp i ett jättestort kritvitt leende och började skratta högt. ”Yes, I am”, sa han och skrattade och magen guppade och dreadsen studsade. Jag skrattade också. Det var sjukt kul sagt tyckte jag. Han är ju mer lik Bingo än mig. Och Nova är han lik på riktigt. Fast egentligen är han såklart bara lik sin pappa Alex. Okej jag ska sova nu. Imorgon ska vi hoppa på färjan och ta oss ut i Karibien. Härligt ord det där. Känn på det. Karibien.

You Might Also Like

  • Erika
    27 oktober, 2018 at 09:34

    Jag tycker att han är Lik dig! Dina fina ögon har han.

  • lillajag
    28 oktober, 2018 at 13:27

    Han är lik Bingo med. ”Man blir lik den man ungås med”