Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Han är så tapper lilla guldklimpen. Med konstant feber och rinnande snor kämpar han (vi) oss igenom dagen. Vi badar i havet, käkar god mat, kastar boll. Han klänger en del (som han annars aldrig gör) och jag bara njuter av det, men i det stora hela är han glad och nöjd. Jag undrar dock. Hade ni låtit en febrig unge bada och leka i solen eller hade ni suttit på rummet? Vi kör på och försöker såklart läsa hans signaler och han äter och dricker och sparkar på bollen så han är okej men jag undrar ändå? De andra barnen älskar om möjligt Miami ännu mer idag så stämningen är på topp och livet är fantastiskt. Precis som det ska vara!

You Might Also Like

 • Z
  26 oktober, 2018 at 07:38

  Så satans söt.
  Så länge han är pigg, kör på.

 • Cissi
  26 oktober, 2018 at 08:25

  Fantastisk bild!
  Tror ni gör rätt. Ni märker när han ibehöver ta det lugnt.

 • Ann.B
  26 oktober, 2018 at 11:08

  Skulle gjort som er…om han blir trött så lägger han sig.
  mkt vätska bara.
  Ha en fin semester!

 • G-T
  26 oktober, 2018 at 13:37

  Näe du har full koll på varför han e lite febrig, fullt normalt. Bara han dricker och äter så är det inga problem. Är han inte nöjd så märker du för då är han ledsen. Däremot så känns det ju lite knepigt och gör lite ont men tyvärr inte mycket man kan göra annat än att kanske frysa en banan om du har möjlighet.Eller nåt annat som stillar det onda om det blir jobbigt. Värsta är ju att det stillar bara för stunden..Men när den väl är framme så gör det ju inte lika ont längre heller.Det brukar ju oftast bli jobbigt nattetid, hoppas både du och Falke får sova inatt.

 • M
  27 oktober, 2018 at 15:12

  Beror på hur varmt det är och hur mkt feber barnet har! Och varför han har feber. Kan ju vara farligt att röra på sig för mkt med feber därför skulle jag kanske ta det lite lungt med badandet.