Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En bild säger mer än tusen ord eller hur var det? Har bara en sak jag vill ta upp med er. Kämpar som kanske många vet med att hitta en bok som Ringo ska gilla att läsa. Provade med kapten Kalsong det var den värsta skiten fattar ingenting. Okej så köpte med mig Pax första boken till den här semestern. ”Jävla bög”, ”Din pappa kan dra åt helvete”. Bara ett par meningar ur bokens första kapitel vad i helvete är det som händer snälla hjälp mig? Måste jag verkligen sätta mig ner också skriva böckerna åt barnen i Sverige också? Säg inte att det här okej snääääälla! Annars är allt fucking fab.

You Might Also Like

 • Malin
  25 oktober, 2018 at 19:09

  Hej! Sommar och vinterkampen som Andre Pops har skrivt gillade mina killlar när de var i den åldern. Sedan finns det en serie som heter Dagbok för alla mina fans som också varit uppskattade här hemma! Ha en skön semester!

 • DIET
  25 oktober, 2018 at 19:16

  Äkta Reductil. Dämpar aptit och ökar energi. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

 • Sassa mandelbrassa
  25 oktober, 2018 at 19:17

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193

 • S
  25 oktober, 2018 at 20:18

  Vad gillar Ringo att läsa? Vilken nivå läser han på? Söker du efter enklare böcker tycker jag att handbok för superhjältar är bra, annars Sune böcker (kolla efter dom tidigaste böckerna) annars Ida/sandor. Ann-Helen leastadius böcker. Finns så mkt spännande, enklare fantasyserier kanske också kan funka 🙂

 • S
  25 oktober, 2018 at 20:19

  Eller Harry Potter, alla gillar ju Harry Potter 🙂

 • Johanna
  25 oktober, 2018 at 21:00

  Jag och min son älskar Ninja Timmy, tips tips!

 • E
  25 oktober, 2018 at 21:25

  Vår kille har slukat Dagbok för alla mina fans. Finns många böcker i serien så gillar han dom har han några att läsa 😊

 • Caroline
  25 oktober, 2018 at 21:26

  Lassemajas detektivbyrå, Nelly Rapp, Musse och Helium är bra böcker.

 • E
  25 oktober, 2018 at 22:27

  Serien om familjen Monstersson

 • Marlena
  25 oktober, 2018 at 23:16

  Pga av det att du har polsk blod då rekommenderar jag att du kan börja läsa för honom böcker om andravärdskriget .Jag vet att det låter konstigt men det kommer han att ha motsatsen från den perfekta och trygga Sverige och det kommer han att tycka om.Ni är också judar då har ni säkert mycket att prata om. Jag är också en jude och började bäretta till min son om våran historia. Finns många fina böcker att köpa som beskriver krigen på väldigt fin och tryggt sett. Min son älskade de böckerna tex: andra världskriget till barn och unga, jaktflyg och mycket mer som innehåller bilder av bunkrar, olika utrusning, ubåt osv. Jag vet att han kommer att älska de. Lycka till;)

 • Frida
  25 oktober, 2018 at 23:40

  Ylvania!
  Musse och Helium, mysteriet med hålet i väggen. Anden i flaskan (Olika förlag).

 • lillajag
  26 oktober, 2018 at 04:02

  Fotbolls Ted
  Fotbollsproffs: de största och de bästa

 • Eva
  26 oktober, 2018 at 08:02

  Jack böckerna! Superbra, utspelar sig i stockholm också så barnen känner igen alla platser.

 • Veronica
  26 oktober, 2018 at 09:55

  Rekommenderar verkligen Lasse-Majas detektivbyrå som min 8-åring älskar!

 • Isa
  26 oktober, 2018 at 10:07

  Jag vet att de inte är helt nyutgivna, men jag minns att jag och mina småbröder tjöt av skatt (ihop med mamma) till Tzatsikiböckerna när jag var liten. Då var vi tre i åldrarna 4 till 7 om jag inte minns helt fel. De var fantastiska.

 • Stina
  26 oktober, 2018 at 11:23

  Jag kan varmt rekommendera ”En handbok för superhjältar”, fantastisk på alla sätt och vis. En tjej har huvudrollen. Finns 4 böcker. Min son är i samma ålder och det var tack vare denna bok som han kom i gång med läsandet!

 • Nat
  26 oktober, 2018 at 11:50

  Min son är 8 år så de är väl jämgamla? han ÄLSKAR Harry Potter, verkligen älskar. Har plöjt igenom de två första böckerna och väntar ivrigt på 3.an som jag inte kan bestämma om den är för läskig eller ej..
  Läser din son bra? då funkar Harry Potter, annars är det kanske bättre att börja med något enklare typ Sune-böckerna. Lättläst och lättsmält och bra att komma igång med

 • lillajag
  26 oktober, 2018 at 18:49

  Kan det här vara något för ringo: kickerz.se

 • Johanna
  28 oktober, 2018 at 13:56

  Hej!
  Pax är för mycket större barn. Och ja, de har lite för mycket svordomar.
  Men det öppnar upp för diskussion om språkbruk. Med lite äldre barn.
  Pax är läskiga böcker också tom så jag fick lite problem med mörker efter att ha läst Mylingen och Gasten. Så definitivt för äldre barn.

 • Ia
  2 november, 2018 at 07:47

  Kalle Skavank-böckerna är spännande och roliga. Ylvania är fin som högläst och samma med Lisbeth och sambakungen.
  Läs och njut🎃