Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men hade man varit en gnällig person hade man kunnat gnälla och tycka lite synd om både Falke som rest 12 timmar med feber på grund av tand som kommer, ofantlig mängd saliv som flödar ur munnen, snor ur näsan och en plötslig ögoninflammation som grädde på moset. Så en ganska ynklig liten kille fastklistrad på mig i tolv timmar. Och ja då?! Ha ha ingen grym position med nacken på ett flyg precis. Så inte en blund för min del alltså jag är så trött nu. Om Falke skrek på flyget? Sluta, mina barn skriker aldrig. Preppar med nässpray, flaskor, nappar. Vi klarade oss galant såklart men jag är trött nu. Falke och Rambo sover som små björnungar på var sin sida om mig och jag kämpar. Målet var att hålla mig uppe till 21 lokal tid kommer inte hända. Jag satsar på 20. Borde gå. Men jag är ju den värsta sovgrisen av alla så jag tror faktiskt att jag med lätthet kan sova 12 timmar om den lilla inte feberyrar eller annat som väcker mig. Ååååå längtar till imorgon då vi ska göra Miami. Det var så kul när vi blev hämtade av den feta hummerlimon på flygplatsen, killarna bara gapade. ”Welcome to Miami”, sa en stor afroamerikan (hoppas jag valde korrekt ord nu) och killarna stod som två seriefigurer ”wooooaaaaaooow”, sa de i kör. Så fort de tagit plats i vrålåket sa Rambo ”Jag älskar redan Miami” och Ringo instämde ”Mmm älskar redan Miami”. Tänk att barn älskar allt ytligt och kommers. Man växer ju ifrån det sen. Mognar ifrån det skulle jag säga. Den här resan är till barnen. Nova kommer också älska Miami det vet jag. Nästa resa är mer för mig. Då kör vi tuktuk och yogar på stranden. Nu jävlar i helvete kör vi kommers all in. Bra så!

You Might Also Like

 • ÅsaAurora
  25 oktober, 2018 at 06:34

  Resan kanske inte blir toppen för Falke iallafall. Men säkert fina bilder av ett flashigt liv på insta blogg mm

 • G-T
  25 oktober, 2018 at 09:39

  Men va kul – hoppas ni får en trevlig resa och att Falken piggar på sig. När tanden väl kommit fram så är det ju lugnt.Hummer va sonens absoluta favoritbil när han var i samma ålder hahaha – låter häftigt gör dom och bra med utrymme för er alla.Så roligt för Nova att få shoppa kläder å grejer – alla tjejers dröm ju!

 • Plllerexpressen
  25 oktober, 2018 at 10:55

  Köp tramadol, imovane, elvanse, Ritalin m.fl utan recept.
  http://www.pillerexpressen.wordpress.com

 • M
  25 oktober, 2018 at 12:43

  Vad har en sån liten pojke för glädje och följa med till Miami? Låt honom stanna hemma och åk själv med de större barnen..

 • Anna
  25 oktober, 2018 at 15:43

  Tackar Gud varje gång jag läser ngt dylikt att jag inte har några barn! Inte ens ett husdjur pallar jag. Mmmm underbart styra sitt eget liv i stort som smått!

 • Sassa mandelbrassa
  25 oktober, 2018 at 19:15

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193

 • DIET
  25 oktober, 2018 at 19:16

  Äkta Reductil. Dämpar aptit och ökar energi. Erbjudanden just nu.
  [email protected]