Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men asså att få en mage som jag vill ha dvs platt och hård med i alla fall en skymning av muskler på är nog den svåraste utmaningen jag tagit på mig. Jag kämpar och har mig men shit alltså kommer jag att komma dit? Hur i helvete ska jag sen i så fall behålla mitt resultat? Tur att jag har @annaochphilip som kämpar med mig. Stöttar och peppar. Ni vet att ni också kan få ta del av deras visdom, va? De har grymma upplägg som jag känner flera som följt hemifrån och fått makalösa resultat med. Följ @annaochphilip det är kvällens tips. Godnatt! #deltagym

You Might Also Like

 • V
  22 oktober, 2018 at 06:59

  Byt tränare! Du har hållt på tok för länge utan resultat. Paula Uribes PT fixade allt på 10 veckor…

 • Sats
  22 oktober, 2018 at 07:15

  Du mobbade och hängde ut Sats tjejen,då du tyckte hon såg för jävligt ut utan resultat. Du har själv hållt på i åratal utan synliga muskler. Och varför kan du inte träna själv? Du vet väl hur ett gym funkar vid det här laget.Kämpa på

 • Eva
  22 oktober, 2018 at 07:36

  Vilka snygga tights! Märke? Var finns dom?

 • Z
  22 oktober, 2018 at 07:57

  Jag håller med föregående talare, det du dock lyckats med är att gå ned i vikt och med rörelse. Dock inga muskler.
  Byt till Paula Rosas tränare, om du vill ha resultat dvs.

 • K
  22 oktober, 2018 at 09:11

  Prova BarreCore! Jag har gått på det i 10 månader nu och har för första gången i livet fått synliga magrutor och dessutom en sjuhelsikes rumpa.

 • G-T
  22 oktober, 2018 at 11:03

  Men jösses – någonstans lär väl tarmarna få plats – du är väl medveten om att du HAR inre organ?

 • maria
  22 oktober, 2018 at 11:12

  Ja helt ärligt- hur kan du träna så mkt och ändå inte ha muskler? Dax att byta pt.

 • Reductil4you
  24 oktober, 2018 at 08:20

  Äkta Reductil till salu. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

 • Sassa mandelbrassa
  24 oktober, 2018 at 08:21

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193

 • Pillerexpressen
  25 oktober, 2018 at 01:38

  Köp tramadol, imovane, elvanse, Ritalin m.fl utan recept.
  http://www.pillerexpressen.wordpress.com