Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men okej jag erkänner jag är sjukt orutinerad men snälla snacka om överdrivet? Jag hade såklart planerat allt in i minsta detalj. Kom där glad i hågen med vegobullar i en påse (hemmagjorda), ett grönt äpple och en Clean hallon. Absolut inte kom inte på tal det var bara att kasta rubbet. Jaha, hade de något hälsosamt alternativ innanför spärrarna? Icke. Jag fick stå utan mat hela dagen. Och nu ska ni få min ärliga upplevelse av derby mellan AIK-DIF. Barnevent. Mysigt, trevligt, skitkul, spännande och allt annat än bråkigt. Lite rök från klackarna, lite sång och glada hopp. En endaste gång hörde jag en kille kalla någon för horunge. Då vände jag mig genast om och bad honom vårda sitt språk. Han bad omedelbart om ursäkt sen var det slut på det. Ringo däremot ha ha vilken inlevelse! ”Men vad är det för domare?!” suckade han och tog sig för pannan. Det var så roligt och allt annat än något som någon kan ha nån åsikt om. Så fotbollsmatcher tummen upp. Då vet vi det. Ja, sen kan vi ju prata om hur det är att heja på ett lag för sitt barns skull. Mmmm inte helt lätt. Jag har ju varit gnagare i hela mitt liv. Kan alla låtar de sjunger och hjärtat bultar i mitt bröst när jag hör och känner den där härliga pumpande galna klacken som tar i för kung och fosterland. Jag har ju stått där. När solen stiger över Råsunda… aja jag måste tänka om. Flytta mitt hjärta och det gör jag. Nu spelar Ringo i DIF nu är jag en kanin. En kamin. Eller vad är jag? #identitetskris

You Might Also Like

  • Cissi
    21 oktober, 2018 at 21:24

    Du undrar vad du är… I mina ögon är du en dålig supporter. OBS! Jag skrev supporter (inte mamma).
    I min värld byter man inte lag för att ens barn råkar spela i ”fel” lag. Man förklarar att JAG hejar på det andra laget men när du spelar hejar jag såklart på dig och ditt lag.

    Alla i familjen behöver inte hålla på samma lag men man måste respektera varandra ändå. Ibland får man däremot bita ihop och gå och se på en match med lag man inte har lust att se. Då behöver man inte hålla på nåt lag alls i den matchen – tycker jag.