Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Älskar Maggan…s bil. Efter en fullkomligt perfekt fredagskväll där Rambo gjorde mamma så stolt då han informerade Emilia om att det minsann inte är nyttigt att äta en macka utan att man ska äta avokado, underbar middag, roliga samtal, lek med barn, hundar, gick jag därifrån med en Valentinoväska OCH en Range Rover. ”Jag gör dig inte en tjänst när jag lånar dig bilen”, sa Maggish och hon hade rätt. Nu vet jag vad jag saknar i mitt liv. En Ranga! Sport. Supermegaspecial såklart. ”Maggans kille jobbar med bilar mamma”, sa Rambo. Japp, det gör han. Vill också ha en kille som jobbar med bilar… eller så köper jag bara bilen själv. Bättre alternativ. Såååå… jag har fått med mig en lasermaskin hem. Ska lasra nacken hela helgen sen får vi se. Berättar om det funkar. Imorgon har vi en fullspäckad dag med lek och träffar. Funderar på att avboka allt och bara köra runt i Rangan hela dagen, ha ha om jag har ett jobbigt liv? Inte så värst. Mitt liv är perfekt. Positiv energi från alla håll. Blir love-bombad mest hela tiden. Så kom sms:et precis. Som saltet på moset. ”Ringo är en stjärna på fotboll. Inte bara bra spelar han utan han är en gentleman på plan. Kamratlig och sportslig.” Det blir för mycket bra. Minns ni sist jag sa så PANG fick jag diskbråck. Om det bara är skador på min kropp jag straffas med i livet kan jag ha hur många som helst. ”Har du ont?”, frågar folk dagligen? ”Jag vet inte, minns inte hur det känns annars men vem bryr sig?!”. Friska, glada, svinbegåvade barn, en tajt kropp och ett välfyllt bankkonto. Önskar mig inget mer i mitt liv. Alls.

You Might Also Like

 • Reductil4you
  20 oktober, 2018 at 08:56

  Äkta Reductil till salu. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

 • Sassa mandelbrassa
  20 oktober, 2018 at 08:59

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193

 • Susanne Edvardsson
  20 oktober, 2018 at 10:40

  Kanske inte alltid håller med dig Katrin om hur du tänker men grymt impad av hur du har fått ihop ett sånt bra flyt i allt. Framförallt dina barn, Bingo har ju naturligtvis spelat in ! Men verkligen bra jobbat! Lycka till framöver o hoppas allt håller i sig.

 • Andrea
  20 oktober, 2018 at 17:22

  Snälla inse att din kropp inte är tajt och helt normal för en 40 plussare som inte tränar.
  Du va fet förut men nu är du normal men inte fan är du tajt. Snälla när du poserar i träningskläder så skäms man en aning för du är så otränad.

 • Pillerexpressen
  25 oktober, 2018 at 01:38

  Köp tramadol, imovane, elvanse, Ritalin m.fl utan recept.
  http://www.pillerexpressen.wordpress.com