Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej… men va fan sån är jag. Börjar jag brinna för något är det sjukt svårt att släcka elden och nu är jag fan on fire! Jag frågar varenda människa jag möter om de låter sina barn spel Fortnite och gissa om jag blir glad när jag tydligt ser att det inte är de skarpaste knivarna i lådan som rycker på axlarna och svarar ”A vad spelar det för roll” eller ”Jag spelar själv det är skitkul”. Vi är alla olika och vill olika saker med våra liv men de jag känner att jag har i min närhet som jag kan identifiera mig med och vill (!) identifiera mig med tillåter inte sina barn att spela. Känner mig nästan dum när jag frågat. ”Näe, varför ska han spela våldsspel?”. A precis varför ska han göra det. #fuckfortnite

You Might Also Like

  • Cecilia
    18 oktober, 2018 at 07:11

    Så fruktansvärt bra att du tar upp striden för detta skitspel och du med din styrka kan förhoppningsvis påverka andra lata föräldrar som inte fattar att man umgås med barnen eller visar dom annat att spela!! Skitbra gjort!!!