Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Har faktiskt fortfarande lite svårt att vänja mig vid de här barnfria helgerna, det är så sjukt lång tid jag lever som jag gjorde när jag var 25. När jag dessutom lägger festen på fredagen så blir det så ruggigt mycket tid som ska fyllas med att bara vara… hänga med kompisar, strosa på stan, shoppa lite, fika lite, ta ett glas vin, äta en brunch på Grand en på Riche, shoppa lite till, träna lite. Jag hinner med helt sjukt mycket på en helg. Lite för mycket. Kan umgås med kompisar jättemycket också. Hela tiden känns det som! Och det är bra för välbefinnandet och livsglädjen. Samla kraft och energi och längta efter barnen så jag är en fokuserad och grym mamma resten av tiden. Till alla er som sitter i dåliga relationer där ni känner att missnöje och tristess tagit över. Separera! Det blir faktiskt ett skitroligt liv när man landat i det. Till er som blir nyfikna på hur jag ser ut under den chockrosa tröjan svep en gång till höger. Svep två gånger för att se hur härligt jag och Carro hade det i förmiddags och svep en gång till för att se de nya brillorna jag köpte igår ha ha ha. Där har ni en del av min helg.

You Might Also Like