Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken dag! Idag satte vi nio nya produkter till vårt sortiment @cleaneating.se jag älskar såna här dagar de är de bästa dagarna. Hur vi gör det? Först får någon en idé, oftast jag eftersom jag inte gör annat än går runt och kommer på nya idéer… sen gör jag ett eget prov hemma i köket eller mejlar till produktionen att vi ska utgå från en befintlig produkt och sen ändra den. Sen kommer det prover från Polen några vändor och till slut (som idag!!) landar vi i vissa produkter. Då sätter sig jag och Cecilia och skriver vad vi vill ha med på förpackningen sen går det till Louisa som skriver perfekt manus sen till AD @gustafboman och sen till tryckeriet. A en sväng förbi labbet också såklart! Jag är alltid lika sprallig när jag kommer till kontoret med en ny produkt. Idag kom jag med ett par magiska vörtlimpor och stod och trippade på tårna medan Cecilia smakade och valde. Hörrni! Julen är räddad. Det kommer en ljuvlig proteinvört, en julmusli, nyttigt godis och kex! Om vi hinner med allt men vörten… vörten kommer. 21 gram protein per hundra gram och limpan är 470 gram @brovinger Det är så ruggigt glada nyheter!!!

You Might Also Like

 • Emelie Josefin
  12 oktober, 2018 at 08:22

  Hurra!

 • Margaretha Uller
  12 oktober, 2018 at 10:12

  Var i Malmö säljs dina produkter? Ska ner till min dotter i Marbella under Jul och nyårshelgen och ta med mig bl A din vörtmix.

 • Reductil4you
  12 oktober, 2018 at 18:01

  Äkta Reductil till salu. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

 • Sassa mandelbrassa
  12 oktober, 2018 at 18:01

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193