Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men nu ska ni få höra på goals. Ni kommer att uppfatta mig som skrytsam nu och det är tillåtet för det är precis vad jag är. Avslutade dagen med ett möte med en potentiell investerare. Otroligt smickrad över vad han anser att man kan göra med mitt bolag. Sen får vi se. Kommer hem, kastar av mig kläderna. Ringer min kusin som jobbar med att köpa/sälja bolag får tips och råd. Lägger mig i soffan för att vila nacken, stirrar upp i taket. Då ringer min käraste vän och tjoar glatt i luren över att ICA Espland nu säljer min sylt. Jag blir varm av att höra hennes genuina glädje. ”Men skämtaru eller?! Ditt knäckebröd med smör, en stark ost och din plommonsylt, det blir inte så mycket bättre än så! Äter det flera gånger i veckan slukar ett paket knäcke på två dagar ääääälskar kombon du måste prova!”. Vi lägger på och jag gör precis som hon sagt. Det är otroligt gott jag blir nu ännu gladare. Lägger mig på soffan igen. Jag är stolt över vad jag byggt upp. Jag är också stolt över min vän som uppnått ett stort delmål i sitt liv. Hennes tavlor hänger @affordableartfairsthlm det är så roligt. @carolinetamm.art du är grym. På så många olika sätt. Mest som vän. Också som @cleaneating.se fan. Och som konstnär förstås!

You Might Also Like

  • Lovisa
    11 oktober, 2018 at 09:33

    Spännande! ✨