Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är ju otroligt jävla skitgulligt hur många sms jag får från vänner som undrar hur jag mår och om jag behöver hjälp med något. Skönt att veta att man har helt sinnessjuk backup så man kan ge sig på nya utmaningar och extremsporter i framtiden! Jag är bättre… gör inte alls ont så länge jag ligger ner. Kan stå/sitta/gå i ca 30 min sen måste jag lägga mig så nacken får slappna av ett tag. Tänker ta det här tillfället och göra något jag i vanliga fall inte skulle unna mig. Jag ska gå och sätta på fransar. Ha ha hur lyxigt?! Ja men jag ska fan göra det. Ligga på en brits i två timmar är precis vad min nacke behöver. Ska lyssna på podd samtidigt. Ingen dålig tisdag ändå!

You Might Also Like

  • Scott
    11 oktober, 2018 at 07:25

    I was wondering if you are on any dating sites? I have had someone sending me your photos pretending to be you. If it really is you well I will be sorry for what I told you. My email is [email protected] could you let me know if I’m right and someone is pretending to be you. Thank you Scott