Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ni måste ändra er livsstil! Alla ni som inte redan gjort det gör det! Med hälsosam kost mår man så väldigt mycket bättre! Piggare, bättre hy, mer fokuserad, bättre immunförsvar, inga förkylningar som biter! Vi förlänger koden: katrin10 så passa på och prova. Mjukt bröd, knäckebröd, müsli, choklad, sylt mm. Prova! @cleaneating.se #länkiprofilen

You Might Also Like

 • Mia
  9 oktober, 2018 at 15:26

  Går det så dåligt för ditt företag att du måste ha en lång kampanj med billigare varor? Har svårt för att tro att det är omtanke om kunderna som gäller!

 • Reductil
  9 oktober, 2018 at 20:53

  Äkta Reductil till salu. Just nu erbjudanden.
  [email protected]

 • Sassa mandelbrassa
  9 oktober, 2018 at 20:54

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193

 • nn
  10 oktober, 2018 at 14:49

  O igen?? VARFÖR ska man äta onyttig mat?? Som sylt??? Nu ska jag äta lite nyttig mat, så nu tar jag en burk sylt?? Med bär besprutade från Polen?? Brödet?? Muslin?? Varför i hela fridens namn ska man äta dessa besprutade produkter som kommer från Polen??Det vet ju alla något så när normalbegåvade människor, att i Polen är bekämpningsmedel tillåtet på ett sätt som aldrig Livsmedelsverket i Sverige skulle godkänna! Skulle aldrig någonsin stoppa i mig besprutade produkter. Man bör äta närproducerat, svenska produkter där Livsmedelsverket har stenkoll på alla bönders åkerfält så att vi slipper bli förgiftade av div bekämpningsmedel. Vi ska också äta närproducerat, varor som tillverkats i vårt närområde, gärna från lokala gårdsbutiker, och nästan alla dessa säljer musli som de själva odlat och tillverkat och som kostar ca 59 kr. Varför ska man köpa din dyra, utlandsproducerade musli för nästan 200 kronor?? Du säger att de är ”ekologiska” produkter, men de ska vara licensierade i Sverige för att få den statusen, hur är dina produkter ekologiska?

 • Polski Kurva
  11 oktober, 2018 at 03:53

  Vad spelar det för roll om Katrinz muslim e från Polen? Så länge den ger diarré och man rensar rören från skit och går ner i vikt så får man räkna med lite bekämpningsmedel. Man kan inte äta kakan och behålla den. Fortsätt tillverka dina produkter i Polen Katrinz.

 • Eva
  12 oktober, 2018 at 13:30

  nn, Katrins sylt innehåller 74% bär och sötningsmedlet är xylitol. Xylitol är ett naturligt alternativ till socker med nästan hälften så många kalorier som socker och 75 % färre kolhydrater som tas upp utav kroppen. Forskning visar att om man äter en xylitolprodukt så minskar man ner på maten man äter där efter. Det vill säga att äta xylitolprodukter leder till viktnedgång.
  Om du inte köper ekologiska bär och sylter så är de alla besprutade, både i Sverige och Polen.
  Ingen av Katrins müsli och granola påstås vara ekologisk. Det är bara kokosoljan, kokosflingorna och knäckebrödet som är ekologiska.
  Ingenstans på Cleaneatings hemsida står det var råvarorna kommer ifrån, bara tillverkningsland.