Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Smärtstillande tabletter är ju bra men samtidigt inte så bra för man mår ju genast bättre och vill göra saker! Gav mig ut för att köpa strumpor till Ringo, svarta jeans till Ringo, vantar till Rambo, regnjacka till Falke, lusmedel till hela familjen. Och varenda expedit och varannan person på gatan frågar vad som skett och den första blicken jag får efter att jag svarat ”provade mig på en backflip i trampolin” är fanimej helt oslagbar. ”Ehhh aaaa ha. Oj då”. Vad de egentligen vill säga är ”Är du helt jävla dum i huvudet?!”. Jag skrattar högt, rycker på axlarna och svarar ”Är man cool så är man”. A men va fan i min ålder hade det lika gärna kunnat vara ”Halkade på trottoaren” så känner mig sjukt cool när jag ändå kan ge ett kul svar! Nu till osteopaten @jeanpinto så får vi se…

You Might Also Like

 • Nina
  8 oktober, 2018 at 15:10

  Aj aj aj

 • Liza
  8 oktober, 2018 at 23:10

  Tur i oturen, du måste vara rädd om dig 😗
  Kul svar haha!