Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är okej. Åker från Gävle i nackkrage med ekande ord från ortopeden i min skalle. ”Gör inga extremsporter eller saker som påfrestar din nacke”. Men asså… framåtvolten gick ju så jääääävla bra. Så när Ringo säger ”Mamma, bakåtvolt är lättare” kändes det liksom som en bra idé. Asså knaket i min nacke går inte att beskriva med ord. Sen var jag så jävla körd. Men nu har jag röntgat och jag klarade mig. Det är muskulärt. Om det gör ont? Det gör ont. Men det går över. Kommer nog tänka en gång extra nästa gång jag funderar på att lyssna på nåt av mina barn som menar på att något är lätt

You Might Also Like

 • Annika
  8 oktober, 2018 at 13:59

  Huuuur kunde du tro att bakåt är lättare undrar jag?

 • D
  8 oktober, 2018 at 22:55

  För att det är det, om man har lite koll, dvs men ser golvet man ska landa på bara man kommer runt, (vilket hon tydligen inte gjorde). Det gör man inte i en framåtvolt.

 • Lovisa
  9 oktober, 2018 at 12:59

  Men oj! Krya på dig.

 • Anika
  9 oktober, 2018 at 13:54

  D, jag är baktung så jag skulle aldrig få för mig att försöka mig på det, hehe..men framåt går bra.