Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ibland får man ju ta sig en funderare över varför man valde det liv man gjorde. När Falke är i sitt värsta fas i livet där han inte kan kommunicera vad han vill för han saknar talets förmåga, Rambo är i sitt livs värsta trotsålder och Ringo intar nån förpubertet där han omöjligt kan begripa varför jag är den enda mamman i världen som inte låter honom spela våldsspel. Allt det här på samma gång en förmiddag i oktober och jag vill bara göra en sak. Slita av mina extensions, klösa mig i ansiktet, duscha i skållhett vatten och skrika så högt jag bara kan. Andas in. Andas ut. Tänka på allt fantastiskt som livet gett mig. Le. Ta en grogg kanske. Sen kör vi! @dome_swe here we come!

You Might Also Like

 • Lena
  6 oktober, 2018 at 12:13

  Vänta bara tills de blir tonåringar! Små barn små bekymmer, stora barn etc..

 • lillajag
  6 oktober, 2018 at 13:14

  Jag förbjöd med våldsspel men ungar är smarta så min oskyldiga lilla ängel gick och spelade våldsspel hos sina kompissar istället…..

 • Kj
  6 oktober, 2018 at 14:52

  Oskyldig ängel? Haha, leva i förnekelse?

 • Elina
  6 oktober, 2018 at 17:25

  Låt Ringo spela, och sluta vara sån moraltant :-). Jag och min bror spelade jämt när vi var små, och hade såå kul. Barn är smarta, de förstår skillnad på spel och verklighet. Kolla in Fortnite på youtube. Så kul för barnen! Mina pojkar älskar det (och jag med).

 • M
  6 oktober, 2018 at 17:35

  Låt grabben spela, min gjorde det som liten han är den lungnaste å aldrig gjort en fluga förnär. Det hör till åldern visst våld är aldrig bra men spel är spel

 • Lovisa
  6 oktober, 2018 at 17:51

  Känner igen!

 • Nina
  6 oktober, 2018 at 18:16

  Om möjligt ännu snyggare än bilden nedan.
  Heja dig Katrin. 🤗

 • Mia
  6 oktober, 2018 at 23:00

  Prova med babysigns/stödtecken, kanske det kan hjälpa Falke. Kolla på t.ex. Hopphatten (under Babblarna) på Youtube.

 • Alf Sverigeapoteket
  7 oktober, 2018 at 00:01

  Sobril, Oxascand, Xanor, Stilnoct, Tramadol, Elvanse, Ritalin med mera utan recept och fraktfritt inrikes:

  https://sverigeapoteket.wordpress.com

 • lillajag
  7 oktober, 2018 at 04:35

  Men hemma hos Bingo kan han väl få spela actionspel. Då kan Bingo förklara för Ringo vad som händer bakom själva våldet i spelen. Samtidigt som både Bingo och Ringo har nytta av spelandet då actionspel lugnar en person som har adhd (Bingo) och utvecklar den matematiska förmågan ( något varendaste en av oss har nytta av, barn som vuxna) Actionspel hjälper oss även att ta snabba beslut i tex en krissituation.

 • Marianne
  7 oktober, 2018 at 21:38

  Det är inte barnens fel att det görs så många våldsspel. Du stänger ute Ringo från en viktig gemenskap. Och barn vet vad som är spel och verklighet. De som inte vet har andra problem. Min son spelade när han var liten och han är hur lugn som helst som person. Idag jobbar han med det och tjänar bra. Våld är det sista han bryr sig om. Han tyckte om att vara hemma och spela. Spelade med sina kompisar över nätet. De som inte hade tillgång till det gjorde annat bus i stället. Och ja han spelade fotboll också. Så låt Ringo vara med i gemenskapen.

 • Anna Andersson
  8 oktober, 2018 at 08:47

  Hög igenkänningsfaktor. Har en bebis och en 6 och 8-åring.
  Vi har också mycket konflikter kring Fortnite med 8-åringen, 6-åringen är trotsig för jämnan..och bebisen behöver ständig passning.
  Jag har nog aldrig varit så stressad som nu men tänker ibland att den här tiden inte varar för evigt. Men det går inte en dag utan att man drivs till vansinne. Ibland är alla igång samtidigt och då är det tufft att vara en lugn och stabil happymum.
  Tack för härlig blogg! Har följt dig under många år! Vilken superwoman du är!