Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag är det glädjens dag. Jag kan inte säga varför för det är hemligt men om ni tänker er att något ni väntat sååå länge på ska hända någon som ni håller så otroligt kär och så händer det. Den lycka jag gått runt med idag är obeskrivlig. Så nu kör vi fredagsmys jag och Ringo. Rambo var på genrepet av Idol så han vill inte se det igen men vi ska kolla! Vi har preppat med vegobullar (formbar färs med grillkrydda @cleaneating.se – magi), en grön smoothie till mig, äpplejuice till Ringo. Sen äter vi Ringos favoritchoklad. Den med hasselnötter. Min favorit med. Rabattkoden: katrin10 gäller hela helgen vill jag påminna om. Och om ni skrollar till sista filmen så ser ni när Ringo äntligen lyckas få Falke att säga mamma! Jag sa ju det. Glädjens dag.

You Might Also Like

 • Reductil
  5 oktober, 2018 at 22:53

  Äkta Reductil till salu. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

 • Sassa mandelbrassa
  5 oktober, 2018 at 22:54

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193

 • lillajag
  6 oktober, 2018 at 00:51

  Ringo får Rambo att läsa och Falke att prata. De 2 har en super storebror som de kan se upp till.

 • Elin
  7 oktober, 2018 at 03:49

  Recept på vegobullarna? Ser jättegoda ut!