Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej så hade just den härligaste upplevelsen! Gick ut för att rasta Sten. Killarna sover så jag kör en snabbis på kvällen. Ingen fara med det alls! Kan faktiskt se att jag skulle kunna vänja mig vid kvällskissen har ju alltid nåt mejl att läsa men hund får vänta ändå… hinner inte med på dagarna det gååår inte. Hoppas dock att vi får låna Sten då och då för vi ÄLSKAR Sten. Så har jag satt på mig mina nya skor som jag vill berätta för er om så jag frågar ett gäng unga killar om de möjligtvis kan knäppa en snabb bild på oss utanför min port. Det visar sig att killen har stenkoll på ljus och placerar mig här och där och upp med Sten på en bänk och ja.. de håller på ungefär som Bingo gör för att få till en bra bild. Jag skrattar och blir fullkomligt charmad av de tre unga pojkarna. Och nu kommer väl Nova dööö när hon ser bild nummer två för han säger ”Du borde veta vem jag eeeee!” Jag vet inte vem han är. ”Vad heter du?!”, ropar jag efter dem när de går iväg. ”Jonathan Holmquist!” Ropar han tillbaka och jag står kvar och ser efter dem med ett leende på läpparna. Känner i några sekunder att jag vill vara ung igen. Hade jag varit 15 hade jag varit fullkomligt tokkär i den här sprudlande härliga sångaren! Eeehhhh vet ni vem han är? Skorna! Höll på att glömma skorna. Ni hittar dem @twilight_skoboutique och ni kan beställa dem där. Det är en väldigt god vän till mig i Dalarna. Älskar allt med den familjen. Puss och godnatt.

You Might Also Like