Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ibland är det svårt att hinna med allt man vill. Jobba, svara på allas mejl, gå på seminarium, klämma in träning och dessutom försöka äta så nyttigt som möjligt. När det sista man orkar är att laga mat. Känner mig helt dränerad efter den här dagen. Så ska man ut och rasta gulligaste Sten också såklart. Sen göra läxor, bada killarna herregud. Men vilken najs middag jag fick till ändå. På frysmat och konserv, ha ha! Den tog exakt två minuter att göra jag ska ge er tipset. Ha alltid ratatoille i frysen. Alltid. Räddaren i nöden. Kastade ner en burk tonfisk i den sen strösslade jag lite fetaost på toppen. La allt på en skiva knäckebröd @cleaneating.se ta da! Så kör jag en casein när ungarna lagt sig. Ni vet att jag och @philiplailani tävlar om bästa magen till jul, va? Har jag någonsin förlorat en tävling i hela mitt liv? Kommer det här bli den första? No fucking way.

You Might Also Like

  • Reductil
    5 oktober, 2018 at 13:29

    Äkta Reductil till salu. Just nu erbjudanden.
    [email protected]