Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Första barnfria helgen på tre veckor jag har ett så härligt pirrr i kroppen och har fullkomligt överdrivit allt med de två kommande dagarna. Som en riktig småbarnsmorsa har jag laddat upp som en tönt men känner mig ändå sjukt nöjd över ansträngningen. Ok, ni ska få höra. Idag ska jag först på releasefest för @benjaminingrosso nya skiva som är grym! Sen ska jag på AW till mina vänner @carouselsthlm. Jag glider runt ensam och sjukt glad. Imorgon har jag sovmorgon (första på flera veckor) så jag kommer sova till 10. Sen träffar jag mina tjejkompisar går runt Djurgårn äter lunch. Sen går jag på stan och köper kläder till kvällen. 19 ska jag vara hos @hannah_ekwall för fix med hår och smink. 21 möter jag mina bästa tjejkompisar (alla på en och samma middag!!) på @bankhotelstockholm och sen festar vi hela natten. Söndag ligger jag i sängen och kollar serier hela dagen. Asså är det någon som skämtar eller? Kan det jag just skrev vara sant? Det är sant ja dööööööör! Min blåa dräkt? Ja vet helt jävla smashing @pulzjeans #övertaggad

You Might Also Like

 • Nathalie
  28 september, 2018 at 14:25

  Gött!! Ha det så bra i helgen! KRAM

 • E
  28 september, 2018 at 15:29

  Vad heter de där pillrena? Hann inte se i instastorys.

 • Sara
  28 september, 2018 at 19:25

  Fifan vad gött! Är avis.

 • Lina Pina
  28 september, 2018 at 21:42

  Ska du vakta orten? 🤣🤣🤣

 • Lina
  29 september, 2018 at 08:12

  bara blåljuset som saknas. Grannsamverkan?

 • Lovisa
  29 september, 2018 at 09:31

  Njuut!

 • Reductil
  30 september, 2018 at 15:37

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • t
  30 september, 2018 at 20:42

  Du har gott om pengar och skitsnygg kropp, du borde verkligen skaffa en stylist! För tyvärr, du har verkligen ingen klädsmak =/

 • Ewa
  4 oktober, 2018 at 13:17

  Dressen, nej, den gör absolut ingenting för benen. Snarare ser det ut som du har vuxenblöja på dig.