Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Om man är ett företag eller privatperson och ska göra ett event så vänder man sig till @innovationlady gör det bara. Om man vill ha ett perfekt event vill säga. Och annorlunda. Speciellt! Idag gjorde min vän ett event för min andra vän fintech-proffset @erikaeliasson78 så jävla ball är hon. Och tre fantastiska kvinnor på scen. Sjukt coola och duktiga företagsledare. En annan grymt duktig tjej som bygger bolag är min frisör @hannah_ekwall. Var hos henne idag där av mitt lite längre hår. Obegripligt för Ringo varför jag går till frisören när håret blir längre och det är ju såklart tack vare @hairtalkextensions ha ha något mer jag ville få med i den här informativa texten…? A men jag reflekterar över att det nu för tiden är tjejer som bygger bolag, tjänar pengar och konfagarvar. Det är fan andra tider, det är sällan en man som kommer i min väg det är kvinnor nu. Jag blir bara lite oroad över att kvinnorna kommer att ta över lite för mycket inom snar framtid. Och om min observation stämmer och kvinnor bestämt sig för att ta för sig mer och satsa, då kommer männen att få det tufft. Nu måste vi försöka bromsa den här utvecklingen lite för män kommer ju aldrig att kunna föda barn. A men kvällens tankeverkstad i sängen. Grymma tjejer i alla fall! Lite för grymma. #lendify

You Might Also Like

  • Anna
    28 september, 2018 at 07:40

    Oj, du skriver och låter som du vore 13-14 år! Tyvärr inget beröm! Omognare människa finns knappast