Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

När man minst anar det! Jag blev hämtad av en @mini, grymt härlig liten/stor bil. Jag åkte dit ensam, min nya grej. Ställde mig i baren, glodde lite runt. Mötte genast den urtrevlige supermäklaren så bra start på kvällen. Sen fylldes det bara på med inspirerande, smarta, framgångsrika, superrika, sjukt roliga, trevliga tjejer och killar, ska verkligen börja mingla mer. Networka som man säger. Det ger så mycket mer än vad man kan ana! Tack för en härlig kväll @soulastalbo @reneevoltaire @creativeheadz_se. Men framför allt, tack @businesspodden för ett lyckat event. Ps. Tar gärna emot en lista på samtliga företag som var på scen otroligt vad jag missar! Appar som tvättar bilen, hämtar pantflaskor, tar vara på matrester, bring it on!

You Might Also Like

 • Ratko Horvat
  27 september, 2018 at 01:50

  Jag tar gärna dina pantflaskor Katrin. Det börjar bli tröttsamt att hela tiden vara tvungen att råna försvarslösa pensionärer och rycka kryckan ur deras händer samt hota att slå de i huvudet med den om de inte ger mig deras plånböcker. Jag älskar mitt heroin och brukar även stoppa upp saker i analen för att få det men lite pantflaskor ger inte dåligt samvete och tär inte på anuset lika mycket.

 • Kik
  27 september, 2018 at 06:52

  Anknäbb?

 • nn
  27 september, 2018 at 09:46

  Var på Ica och såg ditt knäckebröd för 59 kr!!? Bredvid fanns Wasas knäckebröd för 9.90! Varför skulle man köpa ditt svindyra knäcke, fullständigt sjukt med 59 kr för ett paket med knäcke!!!. Dessutom är inte produkten svensk utan det är polska sädesslag, och det vet vi alla hur nersprutade dessa är med gifter till skillnad från svenska produkter, där Livsmedelsverket har stenkoll på hur mycket av våra grödor som får bekämpas. Ekologiskt knäckebröd? Jaha hur certifierar du detta. Sylten också, varför ska man köpa sylt från Polen?? När vi har sylt från svenska gårdsbutiker som är betydligt hälsosammare än sylt gjorda på bär från Polen? Hur mycket bekämpningsmedel finns i dessa?? Och syntetiska sötningsmedel? Chokladen, varför köpa en choklad som är svindyr och dessutom full med syntetiska sötningsmedel? Skulle vara intressant om Livsmedelsverket gjorde en analys av bekämpningsmedel i produkterna? Idag är det ju av största vikt att man vet vad man stoppar i sig, att man köper närproducerat, är varor från Polen närproducerat? Att man med säkerhet vet hur det ligger till med syntetiska och vilka bekämpningsmedel som används och i vilken mängd.

 • Slimex
  27 september, 2018 at 15:16

  Äkta dietpiller, Slimex.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • Sassa mandelbrassa
  27 september, 2018 at 15:17

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193