Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Körsbär plommon. Körsbär plommon. Älskar allt med mitt liv! Ni vet jag brukade ha pms förut? Det är nästan helt borta. Tack vare den här hormonspiralen. Sen vet jag inte om de här tillskotten är så bra som de säger men jag har helt sjukt mycket energi. Vaknar 06.00 varje dag och skuttar upp ur sängen! Lycklig som fan! Klart, jag äter 90% sjukt nyttig näringsrik mat och massa @cleaneating.se varje dag men det är nåt med mig. Som att jag känner mig nykär fast jag inte är det. Nykär i livet kanske? Går liksom runt och nynnar och hoppsar typ. Och nacken är svinbra den med. Gör mina övningar varje kväll och de hjälper. Blir nog ingen operation på ett bra tag. Äe, fan life is good. Plommon blir det. Blev körsbär igår. Plommon då var det bestämt.

You Might Also Like

 • Inrikes Apotek
  24 september, 2018 at 12:06

  Köp sobril, stilnoct, imovane, ritalin m.m. utan recept

  http://sverigeapoteket.wordpress.com/

  Inrikes, snabb leverans och bra rabatter för nya kunder!

 • G-T
  24 september, 2018 at 15:19

  Har du bytt namn till inrikes apotek nu? Låter liksom bättre eller hur? Men samma skit där konsumenten har ingen aning om vad hen får. Varför tar du inte bort det här Katrin?
  Dags du börjar kolla runt lite här hörru du…

 • Reductil
  25 september, 2018 at 19:49

  Intresserad av effektiva reductil?
  [email protected]

 • SassaBassa
  25 september, 2018 at 19:49

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193