Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Mina killar har tjatat hela sommaren, Jessicas barn har tjatat i tre år!! Idag gjorde vi det och det var fantastiskt! Lärt mig en massa nytt om Stockholm visste ni till exempel att vi har 50 museum i Stockholm?! Eller att Karlavägsallén kallas för snobbtunneln? Bara en sån sak! Jag kan absolut rekommendera er att åka @oceanbusstockholm det var väldigt kul! #oceanbus

You Might Also Like

 • Slimex
  23 september, 2018 at 19:58

  Äkta dietpiller, Slimex.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • SassaBassa
  23 september, 2018 at 20:00

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193

 • nn
  24 september, 2018 at 09:57

  Aldrig i helvete att jag skulle sätta mina barn i en sådan livsfarligt fordon! För det första, skulle ngt hända att busshelvetet skulle börja ta in vatten, sjunka, det finns ingen möjlighet att kasta sig ut i vattnet utan man får snällt sitta i båten och sjunka med, livsfarligt, dessutom ser ju bussen för djävla skabbig ut, har myndigheterna verkligen koll på alla brister på denna farkost om det skulle hända en olycka? Alla skulle ju bli instängda!

 • Anna
  25 september, 2018 at 08:00

  Går väl knackigt för dem, eftersom de behöver Katrins reklam. Ingen annan vill väl ställa upp….