Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså livet som mamma till tre småttingar är ju ibland fullkomligt dränerande. Underbart men kräver enormt mycket energi. Fullspäckad dag idag ska inte ens gå in på allt vi gjort men när vi kom hem klockan sex hade jag ingen energi kvar alls. Så sjukt mycket beslut som ska fattas med barn så väldigt svårt att veta vad. Youtube – vad får de kolla på? Flightmode – strålningen är dålig? Fortnight – det vägrar jag, så enkelt beslut. Jävla sjuka föräldrar som tillåter våldsspel – sorry. Telefon i sängen – är det okej? Läsa varje dag – orkar man? Det blev en makrill direkt ur plastförpackningen och en halv salted caramel @cleaneating.se till middag för mig. I sängen. Nu ska jag kolla dokumentären om Astrid. Killarna kollar film i soffan. Är det ens okej? Eller borde jag läsa för dem? Hjälp. Ps. Den här Voi grejen? Vilket jävla skämt. Funkar ju inte alls. Svinarga har vi varit idag.

You Might Also Like

 • G-T
  22 september, 2018 at 22:43

  Äsch oroa dig inte. Inget fel i att sitta med padda dator OM man samtidigt är fysiskt aktiv på dagen. Kan va ett bra sätt å varva ner på.Allt sker ju med teknik numera så den unge som inte kan blir det nog synd om i framtiden.Borde du läsa för dem varje kväll? Näe gjorde inte jag iallafall, gjorde det mig till en dålig morsa? Näe. Jag såg till att de kunde läsa och barnen läste massor. Men det är också en fas i livet då man läser mycket. Men inte sjutton varje kväll. Du har dessutom tre – kan inte klona dig. HA inte dåligt samvete för det. Man kan vara närvarande på många sätt.
  Läsförståelse och diskussioner är bra, men rätt värderingar ännu viktigare. Hur man är mot andra och framför allt socialt samspel – det är vad barnen bör kunna idag.
  Det sociala samspelet är extremt viktigt..utan det är det svårt att behålla ett jobb en längre tid.Då tycker jag faktiskt läsningen är lite mindre viktig.

 • Slimex
  23 september, 2018 at 17:01

  Äkta dietpiller, Slimex.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • SassaBassa
  23 september, 2018 at 17:08

  Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193