Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jäääävligt rolig komplimang jag fick av min vän igår. Vi pratade om Säpovakter när hon plötsligt säger ”Hon är bitig, ser ut som dig!”. Höll på att skratta ihjäl mig är jag bitig? Älskar om folk ser på mig som bitig. På mitt gym @deltagym där jag tränar är jag en räka. På Östermalm där jag bor är jag i allra högsta grad normalbyggd kanske lite mullig/kurvig. Vet att ni går i taket över det men så är det. I mina ögon är jag bara en vanlig hälsosam person. Fast jag ska börja se på mig själv som mer en bitig person. Katrin Zytomierska hon den där bitiga bruden som ser ut som en Säpo-vakt typ… ha ha love it!

You Might Also Like

  • Bajen
    20 september, 2018 at 14:19

    Jag läste ”bitig” som ”billig”. Det blev rätt kul…

  • Z
    20 september, 2018 at 15:01

    Platt som en planka.. Lite areobic anorektisk över dig.