Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ha ha ja men helvete den här dan blir ju bara bättre och bättre. Ni vet när man passerat 40 sträcket och gärna börjar kämpa lite extra för att bevara sin… ehhh… a men typ sitt utseende så gott det går? Ja men nu måste man ju ”göra” saker för att se fräsch ut man kan liksom inte bara jogga längre. A men så fick jag ett tips från pålitlig källa (doktorkompis) om DHEA. ”Du kan inte hitta det i Sverige”, sa han. Men då jag är wellconnected kom det ett litet paket till mig idag. På självaste 41-årsdagen börjar jag att ta de här pillrena. Fråga mig nu inte vad och hur och vem utan följ med på min resa. Från och med idag blir jag bara yngre och yngre och fräschare och snyggare ha ha. Set of mind.

You Might Also Like

 • Ewa
  17 september, 2018 at 15:00

  Hahaha. När kommer de halv-nakna bilder du hade lovat då? 🙂

 • Annika
  18 september, 2018 at 11:11

  Hej bloggläsare och Katrin!
  Jag hoppas att du som läser Katrins blogg, där hon ofta gör reklam för olika dunderprodukter och mirakelmedel, är en kritisk och klok människa.
  Och tar reda på fakta innan du gör av med en massa pengar helt i onödan.
  Detta gäller för alla kändisbloggare. De marknadsför mirakelmedel för hud, hår, naglar, psykisk hälsa mm mm. Det är helt enkelt ett sätt för dem att tjäna storkovan – på din bekostnad!
  Det senaste nu, som Katrin skriver om är DHEA som hon genom läkarkontakter fått tag på..
  DHEA går att få tag på lätt som en plätt.

  Men här är ett tips från mig som har MÅNGA läkarkontakter i mitt arbetsliv och inom familjen:
  Ta reda på fakta. Finns mycket vettig information även på Webben.
  Ett exempel ser du nedan, från sidan
  http://dhea.nu/dhea/ar-dhea-sakert

  Är DHEA säkert?
  Trots att det inte finns några vetenskapliga bevis eller offentligt publicerade analyser som påvisar att användning av DHEA kosttillskott är ett säkert kosttillskott för olika ändamål som vid anti-aging behandling, viktminskning och muskeluppbyggnad, finns det fall rapporterade som visar betydande förbättring i olika hälsofrågor efter intag av DHEA kosttillskott.
  Enligt FDA: s forskning, är de långsiktiga biverkningar och säkerhetsåtgärder av DHEA tillskott inte utredda och kända för tillfället, det pågår fortfarande undersökningar på detta område. Därför föreslås du att undvika intag av DHEA under en längre period, eftersom det kan orsaka många hälsoproblem och risker finns involverade med DHEA biverkningar.
  Enligt en nyligen avslutad medicinsk forskning, kan risken för hormonella cancer ökar väsentligt på grund av höga doser av DHEA kosttillskott, vilket kan leda till bröst-och äggstockscancer hos kvinnor och hos män kan det också leda till prostatacancer. Å andra sidan bör DHEA kosttillskott också undvikas av gravida kvinnor, eftersom det kan skada deras barns hälsa.

 • Anna
  19 september, 2018 at 14:30

  Hur lätt som helst att hitta och inhandla på nätet.
  Varför man vill stoppa i sig sånt rävgift är dock en gåta. Se ovan, risk för en massa otäcka sjukdomar.
  Men klart, bara du får in stålar så skiter du i alla andra.

 • Reductil
  20 september, 2018 at 01:50

  Effektiva dietpiller, Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]