Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Snor bild från @bingorimer har inte haft tid att ta bilder på sistone alls! Asså livet hörrni?! Ibland tror jag att det inte finns någon i hela världen som gör så många saker samtidigt som jag gör men sen fattar jag såklart att de flesta tjejer gör det men shit alltså. Ibland… varför just idag? Men lyssna på det här. Igår, från hämtning kl 15.15 var det alla vanliga bestyr med middag, bad, Bingo var med så vi var två men utöver det. Båda killarna har fotbollsträning så två ryggor att packa (sjukt avancerat med boll, flaska, rätta shortsen, en liten macka mellan skola och träning..). Sen planera lunchmatsäck till Rambo, där är jag såklart sjukt avancerad. Jag jobbar med mat liksom. Hälsoprofil. Kastar inte ner nåt bara. Skolfotografering viktigt med skjorta. Stryka. Skolfoto för Rambo på torsdag och då de bor hos Bingo så ska det förberedas skjorta till Rambo med. Alla läxor!! Tre stycken för att vara exakt. Sen ska det läsas minst 20 min varje dag! Jumpa idag också! Separat påse med jumpakläder och handduk! Utomhusskor. Tjock tröja. Rambo kläder efter väder blir det regn kanske gummistövlarna.. packa matsäck åt mig själv. Gårdagens lax och zucchinplättar. Fick in en checkkredit från banken så måste sätta mig med betalningar till Polen och Tyskland innan det blir stopp på råvaror i fabriken. Tyskarna vill inte ge ut varor INNAN betalning. Tack Handelsbanken för förtroendet. Med cash alltså. Spela in en spot för podd inte glömma det. Måste fan fixa naglarna idag har plåtning imorgon. Ok, det har inget slut. Det som tar mest på mig, som gör ondast är ändå när Ringo (allt för ofta) säger: ”Katrin, du måste läsa veckobrevet. Jag påminner dig hela tiden”. Fan i helvete de där veckobreven ”fullmatade med information”. Jag har tre att läsa!!! Och sen förhålla mig till. Självförvållat? Jaaaaaa och jag älskar det jag klagar inte bara delar med mig!!! Blir nog ingen fyra.

You Might Also Like

 • Veronica
  12 september, 2018 at 17:37

  Känner igen mig! Har med tre barn med aktiviteter, gympa, läxor osv osv! Nytt för terminen e även att 2 av kidsen ska ha idrott 2 dagar i veckan o lillen 1 dårå….. även hör kläder efter väder… lord vad man packar extra asså… Tur att man e sjuuuukt välplanerad hehe

 • G-T
  12 september, 2018 at 19:05

  Japp – å är det inte undra på att morsor har bläckfiskarmar och hökögon osv…Sorry män det finns få av er som multitaskar på riktigt.Jag generaliserar här. Och det är inget negativt för er del. Man är bara olika. Gör olika saker. På olika sätt.Jag som är några år och 50 ser ju tillbaka i backspegeln på att vi skulle samarbetat mer. Definitivt. Jag skulle inte ha gett mig för det är väldigt lätt att det blir för mycket när man e småbarnsmorsa .Och du driver dessutom ett företag Katrin. När gör du det? På nätterna, eller?Du har himla nytta av att vara speciell på ditt sätt – men var oxå försiktig. Se till att via oxå emellanåt. För kraschar det såvblirdet ett litet helsike….

 • Slimex
  12 september, 2018 at 20:51

  Effektiva dietpiller, Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • SassaBassa
  12 september, 2018 at 20:52

  Glöm inte läsa min blogg. Sassa Bassa Mandelmassa…
  Varför man inte ska äta barnmat när man opererat näsan och brösten. Viktigt!!!

  https://nouw.com/sassabassa/att-operera-om-sig-och-ata-bla-barnmat-34395692

  Ps: Röstat på SD!! Om ni inte vill bli våldtagna av batikhäxornas söngvärmare, De Afghanska männen..

 • G-T
  12 september, 2018 at 21:25

  Somliga drar sig inte för att utöva rasism i andra människors bloggar – för sjutton skärp dig mandelmassan!
  Du går över gränsen och gnäller över att du blir mobbad.
  Funderar du aldrig över varför?
  Jag är helt säker på att du kan få din blogg att funka ändå.
  Men jag kommer aldrig luras gå in där igen…
  Dra till dig läsare genom positiva upplyftande inlägg istället för att häckla halva jordens befolkning.Hur många tror du kan platsa i SD;s gäng idag? Är du ens säker på att du själv passar in i mallen?
  Eller tror du på allvar att det är ett smart affärsdrag att skriva som du gör? Vilken målgrupp vill du dra till dig?Inte KZ:s väl?Jag menar, länken går ju direkt till din blogg så det är ju inget tvivel om att det är din åsikt du framför..tror du de ställer upp för dig för det DU representerar då är du otroligt naiv!

 • Johanna
  13 september, 2018 at 08:49

  Kan man inte blockera den där äckliga mandelmassan.Vilken idiot.

 • Malin
  13 september, 2018 at 09:25

  Ja så ser vardagen ut för alla med barn! 🤣 På dotterns skola har man gympa 3ggr/vecka och simning utöver det ännu en dag? Så många olika påsar att packa! Plus att det ska med frukt varje dag och 3 läxorvi veckan på det, och detta redan i åk2. Sen tränar hon fotboll, gympa och dans också.. Denna veckan var det fotografering och skoljoggen – där hela skolan springer. Plus att lillebror skulle åka minitåg med dagis en kväll också 😉 Utöver detta ska man ju jobba, träna, laga mat och ta hand om hem och trädgård! Utöver detta är jag ideell fotbollstränare för dottern och ägnade lördagen åt sammandrag/match – plus alla som man behöver göra runt omkring fotbollen.. Ja livet är så snurrigt! Men man löser det, är ganska säker på att min dotter inte hade haft med frukt, gympakläder, läxor på rätt dag om hennes pappa behövt ha koll själv!

 • Lina
  13 september, 2018 at 16:14

  Malin,
  Om ditt barn har så många aktiviteter i skolan förstår jag inte varför hon ska ha ytterligare 3 aktiviteter efter?
  Är det hennes behov eller dina behov som ska fyllas? Stackars barn… När ska hon hinna leka och bara vara hemma?
  En del föräldrar verkar tro att de är bättre om de presterar mer och fyller kalendern med måsten 24/7. Tror ens barn är lyckligare med att få vara hemma med närvarande föräldrar och baka en kaka än att springa på alla aktiviteter.

 • Susanne
  15 september, 2018 at 14:46

  Sassa! Du skriver på din blogg att du inte är sverigedemokrat men här skriver du att du röstat på SD. Hur menar du……????