Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag måste vi vara tydliga med vad vi vill. Jag tror inte på sättet många svenska kändisar har peppat folket till att gå och rösta men inte själva kommunicerar vad de röstar på. Jag tror att det ger fel signaler. Att fans, följare och beundrare tänker att sin idol röstar på något helt annat än vad den egentligen gör. Jag tror att sån typ av ”pepp” leder till att fler människor röstar på fel parti. Jag tror visst att det spelar roll att man tydligt visar vad man står för och då får med sig fler att rösta bort Sverige från obehagliga SD. Med det sagt tycker jag att JÅ är en otroligt skicklig politiker och hade jag inte vetat bättre vad hans parti står för mer än vad han kommunicerar i valdebatterna hade jag nog röstat på honom. För han sköter sig otroligt bra och säger mycket som man är mottagen för att höra. Men det döljer sig mer bakom hans skarpa hjärna och det är lätt att missa. Därför hade jag önskat att flera kändisar hade vågat skita i att vara omtyckta av alla för det är inte lika viktigt som att tydligt visa hur man vill påverka sina följare. Rött eller blått spelar ingen roll men att inte säga förvirrar. Tror jag. Jag är inte politiskt aktiv bad Bingo klistra dit loggan på den här bilden för jag tyckte det var kul på en så fin bild. Och för att jag vill vara tydlig. Sverige behöver en ny regering, den nuvarande har verkligen inte gjort ett bra jobb. Så idag vänner röstar vi. Vi röstar på @kristerssonulf och @nyamoderaterna. Det är så självklart.

You Might Also Like

 • Anna
  9 september, 2018 at 09:15

  Tack för att du tar ställning mot SD och på ett väldigt bra sätt dessutom. Sedan tror ju jag att mycket av missnöjet vi ser i samhället med dåligt fungerande vård och skola beror på att Aliansen minskade skatteunderlaget och sossarna inte har vågat öka det, samt att åtta år av nyliberal politik under alliansregeringen innebär ändringar av systemet som inte har blivit bra och som vi ser effekterna av nu. Tex att skattepengar blir till vinster för riskkapitalbolag. Om man tycker att invandringen är det enda som har hänt i Sverige som skulle kunna påverka hur samhället ser ut idag, då är man dåligt insatt. Jag är i din ålder och allt är ju helt ombyggt systemmässigt jämfört med för 15 år sedan. Kanske svårt för en 18-åring att se.

 • Kuj
  9 september, 2018 at 10:09

  Var inte naiv Anna bara för att du röstar på V.

 • lillajag
  9 september, 2018 at 11:25

  Det är så här mina vänner röstar ni på vänstetpartiet eller miljöpartiet så röstar ni på 2 partier som är för teorrism.Det stod senast igår om vänsterparties ledare som besökt en teorristorganisation. Röstar ni på centern eller socialdemokraterna så röstar ni för rasbiologi och indirekt för nazism. De stöttar muslimer men är inte lika förtjusta i judar. ( även Hitler samarbetade med muslimer och var till början socialdemokrat) Kristendemokraterna, moderaterna och liberalerna är de enda partier som är någotlunda ” rena” (vad jag vet) Så med det sagt så anser jag att de farligaste partierna är: centern, vänsterpartiet, miljöpartiet och socialdemokraterna. De är enligt min mening betydligt farligare än SD.

 • SassaBassa
  9 september, 2018 at 13:26

  Glöm inte läsa min blogg. Sassa Bassa Mandelmassa.
  Varför man inte ska äta barnmat när man opererat näsan och brösten. Viktigt!

  https://nouw.com/sassabassa/att-operera-om-sig-och-ata-bla-barnmat-34395692

 • Slimex
  9 september, 2018 at 13:26

  Effektiva dietpiller, Slimex. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit samt ökad energi och effektiv fettförbränning.

  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

 • Tutte
  9 september, 2018 at 13:28

  Läst din blogg ganska länge och tycker att du alltid låtit som en sann SD-anhängare. Har du plötsligt blivit mer pk??

 • lillajag
  9 september, 2018 at 13:41

  Tutte kändissar som går emot Kjell Bergkvist utsätts för utfrysning och mobbning. Men Katrin har i flera år stöttat moderaterna. Det gjorde hon även på Reinfeldts tid.

 • Kat
  9 september, 2018 at 21:16

  Moderaterna kommer junta hjälp av SD!!! Kristersson införde utförsäkring av svårt sjuka! Fy f-n! Vinster i välfärden, usch!